Obavijesti

Privremeni rezultati izbora za Studentski zbor Sveučilišta u Zagrebu Fakulteta elektrotehnike i računarstva održanih dana 23. i 24. ožujka 2021. godine na Fakultetu dostupni su ovdje. Zapisnik izbornog povjerenstva dostupan je ovdje.


Predsjednica Izbornog povjerenstva FER-a

Izv. prof. dr. sc. Ljiljana Brkić

Autor: Tomislav Matleković

Pozivaju se studenti preddiplomskih, diplomskih i poslijediplomskih studija FER-a na izbore za Studentski zbor FER-a i Studentski zbor Sveučilišta u Zagrebu, koji će se održati u utorak, 23. ožujka 2021. i u srijedu, 24. ožujka 2021. od 8.00 do 20.00 sati u auli Fakulteta.

Kandidacijska lista predstavnika studenata FER-a za izbore u Studentski zbor FER-a dostupna je ovdje.

Zapisnik Izbornog povjerenstva za provođenje izbora za Studentski zbor FER-a od 15. ožujka 2021. godine dostupan je ovdje.

Predsjednica Izbornog povjerenstva FER-a

Izv. prof. dr. sc. Ljiljana Brkić

Autor: Tomislav Matleković

Pozivaju se studenti preddiplomskih, diplomskih i poslijediplomskih studija FER- na izbore za Studentski zbor FER-a i Studentski zbor Sveučilišta u Zagrebu, koji će se održati u utorak, 23. ožujka 2021. i u srijedu, 24. ožujka 2021. od 8.00 do 20.00 sati u auli Fakulteta.

Odluku o imenovanju Biračkog odbora možete pogledati ovdje.

Popis birača studenata FER-a za izbore za Studentski zbor FER-a i Studentski zbor Sveučilišta u Zagrebu možete pogledati ovdje.

Predsjednica Izbornog povjerenstva FER-a

Izv. prof. dr. sc. Ljiljana Brkić

Autor: Tomislav Matleković

Fakultetsko vijeće na svojoj 681. sjednici donijelo je Odluku o plaćanju dodatnih troškova specijalističkog studija:

I. Studentu specijalističkog studija može se nakon isteka dvije godine od dana upisa, ne računajući trajanje možebitno odobrenog mirovanja, na njegovu zamolbu odobriti produljenje studija bez plaćanja dodatnih troškova za jednu akademsku godinu.

II. Produljenje studija iz točke I. ove odluke može se odobriti još jednom do isteka najduljeg propisanog roka od dana upisa, ne računajući trajanje možebitno odobrenog mirovanja, uz plaćanje dodatnih troškova u iznosu od 3.000,00 kuna.

III. Ova odluka stupa na snagu danom donošenja, a primjenjuje se od akademske godine 2019./2020.

Autor: Smiljanka Turkalj