Dan doktorata

"Dan doktorata" (PhD Day) uspostavljen je po uzoru na vrhunska svjetska sveučilišta, kao otvoreni skup na kojemu doktorandi javno prezentiraju svoje istraživačke rezultate, a svima zainteresiranima pruža uvid u raznolikost i kvalitetu znanstvenog rada Fakulteta.

Kroz "Dan doktorata" želimo ne samo povećati vidljivost istraživačkih aktivnosti i rezultata FER-a, već i obogatiti postojeći Istraživački seminar na doktorskom studiju FER-a kroz prezentiranje vlastitih rezultata i razmjenu iskustava među doktorandima.

Ovogodišnji "Dan doktorata 2019." održat će se 16. travnja 2019., a osvrte, zbornike i fotografije sa skupova iz prethodnih godina možete pogledati na: "Dan doktorata 2016.", "Dan doktorata 2017." i "Dan doktorata 2018.".


Najava "Dana doktorata 2019."

Četvrti u nizu "Dana doktorata" Fakulteta elektrotehnike i računarstva održat će se 16. travnja 2019. godine.

Zajednički dio programa uključuje dvije radne sekcije te neformalno druženje i umrežavanje. Odabrane doktorske disertacije obranjene u akademskoj godini 2017./2018. bit će prezentirane usmeno u jednoj sekciji, dok će preliminarni rezultati doktorskih istraživanja nakon potvrde teme disertacije (javnog razgovora) biti predstavljeni u drugoj, poster-sekciji. Najbolji posteri bit će nagrađeni. Poslijepodne su predviđene radionice za doktorande.

Detaljne informacije o programu i izloženim posterima možete naći ovdje.