Dan doktorata

"Dan doktorata" (PhD Day) uspostavljen je po uzoru na vrhunska svjetska sveučilišta, kao otvoreni skup na kojemu doktorandi javno prezentiraju svoje istraživačke rezultate, a svima zainteresiranima pruža uvid u raznolikost i kvalitetu znanstvenog rada Fakulteta.

Skup je prvenstveno namijenjen studentima doktorskoga studija Elektrotehnika i računarstvo na Sveučilištu u Zagrebu Fakultetu elektrotehnike i računarstva, ali je otvoren za sve zainteresirane.

Kroz "Dan doktorata" želimo ne samo povećati vidljivost istraživačkih aktivnosti i rezultata FER-a, već i obogatiti postojeći Istraživački seminar na doktorskom studiju FER-a kroz prezentiranje vlastitih rezultata i razmjenu iskustava među doktorandima.

 

Najava "Dana doktorata 2024."

Ovogodišnji "Dan doktorata" Fakulteta elektrotehnike i računarstva održat će se 12. lipnja 2024. godine. Više informacija o programu i popratnim događajima bit će objavljeno u svibnju.

 

"Dan doktorata 2023."

Osmi u nizu "Dana doktorata" Fakulteta elektrotehnike i računarstva održan je 1. lipnja 2023. godine. Ovdje možete naći pregled programa, popis postera te više informacija o samom događaju, kao i galeriju fotografija.  Zahvaljujemo svim doktorandima i mentorima na pripremi postera i sudjelovanju, a ostalim nastavnicima, studentima te posjetiteljima na dolasku.

 

"Dani doktorata" održani do sada:

Osvrte, zbornike i fotografije iz prethodnih godina možete pogledati na:

 


Prigodna publikacija

Uz održavanje Dana doktorata 2023. izdana je prigodna publikacija.

Publikacije izdane povodom održavanja Dana doktorata iz ranijih godina dostupne su u repozitoriju serijskih publikacija FER-a.