Natječaj za izbor na radno mjesto

Natječaj za izbor na radno mjesto

Renata Peček

Sveučilište u Zagrebu Fakultet elektrotehnike i računarstva raspisuje natječaj za izbor na radno mjesto: 1. Voditelja službe za odnose s javnošću / položaj I. vrste – voditelj odjeljka – 1 izvršitelj na neodređeno vrijeme uz probni rad od šest mjeseci.     Rok za podnošenje prijava je 15 dana nakon objave natječaja.   Više o natječaju u nastavku obavijesti.

Natječaj za izbor u zvanje i na radno...

Natječaj za izbor u zvanje i na radno mjesto

Renata Peček

Sveučilište u Zagrebu Fakultet elektrotehnike i računarstva raspisuje natječaj za izbor: 1. Suradnika u suradničkom zvanju poslijedoktorand za područje tehničkih znanosti, polje elektrotehnika na projektu HRZZ-a IP-1-2018 „Nova generacija poluvodičkih elemenata i integriranih sklopova za eru Interneta stvari“ i na radno mjesto poslijedoktorand u Zavodu za elektroniku, mikroelektroniku, računalne i inteligentne sustave – 1 izvršitelj na određeno vrijeme do 11. listopada 2022. godine. Više o natječaju u nastavku obavijesti.

Natječaj za izbor u zvanja i na radna...

Natječaj za izbor u zvanja i na radna mjesta

Renata Peček

Sveučilište u Zagrebu Fakultet elektrotehnike i računarstva raspisuje natječaj za izbor u zvanja i na radna mjesta: 1. Nastavnika u znanstveno-nastavnom zvanju docent – 1 izvršitelj na neodređeno vrijeme s punim radnim vremenom, 2. Suradnika u suradničkom zvanju poslijedoktorand - 2 izvršitelja na određeno vrijeme s punim radnim vremenom, 3. Suradnika u suradničkom zvanju asistent  - 1 izvršitelj na određeno vrijeme  s punim radnim vremenom, 4. Doktoranda u suradničkom zvanju asistent  - 3 izvršitelja na određeno vrijeme  s punim radnim vremenom.   Rok za prijavu je 30 dana od dana objave natječaja.    Više o natječajima u nastavku obavijesti.

Više