Obavijest o izboru kandidata po...

Obavijest o izboru kandidata po natječaju

Renata Peček

Obavještavaju se kandidati koji su podnijeli prijave na natječaj objavljen u Narodnim novinama br. 119 od 6. prosinca 2019. godine, biltenu HZZ br. 231 od 2. prosinca  2019. godine i na Internet stranici Fakulteta od 6. prosinca 2019. godine, da je na temelju odluke dekana od 22. siječnja  2020. godine po prijedlogu povjerenstva za predlaganje izbora, za spremačicu u Službi održavanja / radno mjesto IV. vrste na određeno vrijeme (zamjena za dulje bolovanje) izabrana Brankica Grudenić.

Obavijest o izboru kandidata po...

Obavijest o izboru kandidata po natječaju

Renata Peček

Obavještavaju se kandidati koji su podnijeli prijave na natječaj objavljen u Narodnim novinama br. 104 od 30. listopada 2019. godine, biltenu HZZ br. 208 od 29. listopada 2019. godine, Internet stranici Fakulteta od 30. listopada 2019. godine i na portalu MojPosao od 7. studenoga 2019. godine, da je na temelju odluke dekana od 7. siječnja  2020. godine, a nakon dobivenoga prijedloga povjerenstva za predlaganje izbora, za voditelja Financijske službe / položaj I. vrste – rukovoditelj (šef) odsjeka u središnjoj službi izabrana Tajana Abramović Težak, dipl. ekonomist.

Natječaj za izbor u zvanje i na radno...

Natječaj za izbor u zvanje i na radno mjesto

Renata Peček

Sveučilište u Zagrebu Fakultet elektrotehnike i računarstva raspisuje natječaj za izbor u zvanje i na radno mjesto: Doktoranda u suradničkom zvanju asistent – 1 izvršitelj na određeno vrijeme do četiri godine.  Rok za prijavu je 30 dana od dana objave natječaja.    Više o natječaju u nastavku obavijesti.  

Natječaj za izbor u zvanje i na radno...

Natječaj za izbor u zvanje i na radno mjesto

Renata Peček

Sveučilište u Zagrebu Fakultet elektrotehnike i računarstva raspisuje natječaj za izbor u zvanje i na radno mjesto:  1. Nastavnika u znanstveno-nastavnom zvanju redoviti profesor - 1 izvršitelj na neodređeno vrijeme s punim radnim vremenom. Rok za podnošenje prijava je 30 dana nakon objave natječaja. Više o natječaju u nastavku obavijesti.

Više