Obavijest o izboru kandidata po...

Obavijest o izboru kandidata po natječaju

webmaster

Obavještavamo kandidate prijavljene na natječaj za izbor voditelja ostalih ustrojstvenih jedinica – položaj III. vrste / stručni suradnik za poslove pisarnice - 1 izvršitelj na neodređeno vrijeme uz probni rad od dva mjeseca objavljen u Narodnim novinama br. 20 od 27. veljače 2019. godine, biltenu HZZ br. 41 od 27. veljače 2019. godine i na Internet stranici Fakulteta od 27. veljače 2019. godine, da je na temelju odluke dekana od 5. travnja 2019. godine, a nakon dobivenoga prijedloga povjerenstva za predlaganje izbora, za voditelja ostalih ustrojstvenih jedinica - položaj III. vrste / stručnog suradnika za poslove pisarnice izabrana Jasminka Rašković.

Natječaj za izbor u zvanje i na radno...

Natječaj za izbor u zvanje i na radno mjesto

Renata Peček

Sveučilište u Zagrebu Fakultet elektrotehnike i računarstva raspisuje natječaj za izbor u zvanje i na radno mjesto: 1. Doktoranda u suradničkom zvanju asistent – 1 izvršitelj na određeno vrijeme do 44 mjeseca.     Rok za prijavu je 30 dana od dana objave natječaja.    Više o natječaju u nastavku obavijesti.

Natječaj za izbor u zvanja i na radna...

Natječaj za izbor u zvanja i na radna mjesta

Renata Peček

Sveučilište u Zagrebu Fakultet elektrotehnike i računarstva raspisuje natječaj za izbor u zvanja i na radna mjesta: 1. Nastavnika u znanstveno-nastavnom zvanju docent – 1 izvršitelj na neodređeno vrijeme. 2. Suradnika u suradničkom zvanju poslijedoktorand – 2 izvršitelja na određeno vrijeme.   Rok za prijavu je 30 dana od dana objave natječaja.   Više o natječaju u nastavku obavijesti.

Obavijest o izboru kandidata po...

Obavijest o izboru kandidata po natječaju

Renata Peček

Obavještavamo kandidate prijavljene na natječaj za izbor voditelja ostalih ustrojstvenih jedinica – položaj III. vrste / voditelj ureda u Zavodu za elektroniku, mikroelektroniku, računalne i inteligentne sustave - 1 izvršitelj na neodređeno vrijeme uz probni rad od dva mjeseca objavljen u Narodnim novinama br. 20 od 27. veljače 2019. godine, biltenu HZZ br. 41 od 27. veljače 2019. godine i na Internet stranici Fakulteta od 27. veljače 2019. godine, da je na temelju odluke dekana od 29. ožujka 2019. godine, a nakon dobivenoga prijedloga povjerenstva za predlaganje izbora, za voditelja ostalih ustrojstvenih jedinica – položaj III. vrste / voditelj ureda u Zavodu za elektroniku, mikroelektroniku, računalne i inteligentne sustave izabrana Maja Strika.

Više