Natječaji

Natječaj za izbor u zvanja i na radna...

Natječaj za izbor u zvanja i na radna mjesta

Renata Peček

Sveučilište u Zagrebu Fakultet elektrotehnike i računarstva raspisuje natječaj za izbor u zvanja i na radna mjesta: 1. Nastavnika u znanstveno-nastavnom zvanju izvanredni profesor – 1 izvršitelj na neodređeno vrijeme, 2. Nastavnika u naslovnom znanstveno-nastavnom zvanju izvanredni profesor – 1 izvršitelj, 3. Suradnika u suradničkom zvanju asistent – 1 izvršitelj na određeno vrijeme do 6 godina.   Rok za podnošenje prijava je 30 dana nakon objave natječaja. Više o natječaju u nastavku obavijesti.  

Obavijest o ishodu natječaja

Obavijest o ishodu natječaja

Renata Peček

Obavještavamo Vas da po natječaju objavljenom u Narodnim novinama br. 5 od 20. siječnja 2021. godine i na Internet stranici Fakulteta od 20. siječnja 2021. godine za radna mjesta – administrator na projektu u Centru za potporu istraživanju FER-a – 2 izvršitelja, nitko nije izabran.

Natječaj za izbor u zvanja i na radna...

Natječaj za izbor u zvanja i na radna mjesta

Renata Peček

Sveučilište u Zagrebu Fakultet elektrotehnike i računarstva raspisuje natječaj za izbor u zvanja i na radna mjesta: 1. Nastavnika u znanstveno-nastavnom zvanju docent – 1 izvršitelj na neodređeno vrijeme, 2. Suradnika u suradničkom poslijedoktorand  – 2 izvršitelja na određeno vrijeme, 3. Doktoranda u suradničkom zvanju asistent – 1 izvršitelj na određeno vrijeme.   Rok za prijavu je 30 dana od dana objave natječaja. Više o natječaju u nastavku obavijesti.

Više