Obavijesti

Natječaj za upis studenata na Poslijediplomski specijalistički studij UPRAVLJANJE PROJEKTIMA za stjecanje akademskog stupnja sveučilišni specijalist upravljanja projektima.

Prijave se dostavljaju poštom ili osobno u pisarnicu Fakulteta elektrotehnike i računarstva u Zagrebu, Unska 3, svakog radnog dana u vremenu od 9 do 13 sati, od 8. lipnja do 24. srpnja 2020. godine te od 01. rujna do zaključno 25. rujna 2020. godine.

Na poslijediplomski specijalistički studij može se upisati kandidat sa završenim sveučilišnim diplomskim studijem koji je tijekom sveučilišnog studija stekao najmanje 300 ECTS-bodova ili završen s njime izjednačen diplomski studij.

Studenti poslijediplomskog studija plaćaju školarinu u iznosu od 35.000,00 kuna, a plaća se u dvije rate (17.500,00 i 17.500,00 kn) pri upisu u prvi i drugi semestar.

Broj slobodnih mjesta: 25.

Nastava započinje u studenome 2020. godine.

Prijavni obrazac dostupan je na web-stranicama specijalističkog studija, unutar izbornika Obrasci i upute.

Detaljnije informacije mogu se naći na web-adresi http://www.fer.hr/up   

ili dobiti na telefon (01) 6129 920 kod gospođe Smiljanke Turkalj.

Autor: Krešimir Fertalj

U današnjem okruženju riječ „projekt“ postaje gotovo neizostavna u svakodnevici i to ne samo u poslovnom, već i u privatnom segmentu djelovanja svakog pojedinca.

Projektna djelovanja u istim djelatnostima, ali i kroz sinergiju različitih područja, otvaraju mogućnosti za proizvodnju značajnih rezultata kako u sadašnjosti tako i kroz proces održivosti koji podrazumijeva implementaciju novih projektnih ideja.

Budućnost financiranja poslovnih i društvenih ideja leži upravo u projektnom pristupu, a provjera učinkovitosti izvedenih aktivnosti, također će se svoditi na konkretne i mjerljive rezultate koji su odraz temelja uspješnog projektnog upravljanja.

Specijalistički studij „Upravljanje projektima“ na Fakultetu elektrotehnike i računarstva nudi program za stjecanje novih i nadogradnju Vaših postojećih znanja i vještina iz područja upravljanja projektima!

Kvaliteta ovog specijalističkog studija temelji se na brojnim uspješno implementiranim projektima Fakulteta te spoznaji multidisciplinarnog pristupa u svim područjima djelovanja!

Fakultet elektrotehnike i računarstva se ističe kao jedna od vodećih institucija koja je prepoznala važnost projektnog djelovanja, što potvrđuje njegov imidž ne samo u akademskom, već i u poslovnom okruženju.

Brojni uspješni projekti financirani iz europskih i nacionalnih sredstava, ostvarene projektne suradnje s različitim domaćim i stranim institucijama i subjektima kako u gospodarskom tako i u znanstvenom području pozicionirali su FER na vodeće mjesto kada je u pitanju poslovanje bazirano na projektnoj suradnji. 

Uz nadogradnju znanja i vještina iz područja upravljanja projektima, nadogradite i svoj vlastiti imidž kroz stjecanje akademskog naziva sveučilišni specijalist upravljanja projektima na instituciji koja je među prvima prepoznala važnost primjene projektnog oblika poslovanja čime je osigurala svoju vodeću poziciju na akademskom i gospodarskom tržištu.

Želite li stjecati ili nadograđivati prethodno stečena znanja i vještine iz područja koje je postalo temelj za gotovo sve oblike poslovnih i društvenih procesa te unaprijediti razinu kvalitete vlastitih sposobnosti u različitim segmentima Vašeg djelovanja, ovaj Specijalistički studij je pravi odabir za Vas! Obratite nam se s povjerenjem i zakoračite u budućnost poslovnih i društvenih procesa odvažno i proaktivno!

Stručno vijeće studija

Autor: Krešimir Fertalj