Obavijesti

N A T J E Č A J  za upis na...

N A T J E Č A J

za upis studenata na poslijediplomski specijalistički studij

UPRAVLJANJE PROJEKTIMA

za stjecanje akademskog stupnja sveučilišni/a specijalist/specijalistica upravljanja projektima.

Na poslijediplomski specijalistički studij mogu se upisati kandidati sa završenim sveučilišnim diplomskim studijem kojim se ukupno s prethodnim sveučilišnim obrazovanjem stječe najmanje 300 ECTS bodova ili kandidat sa završenim s njime izjednačenim diplomskim studijem. Potrebno je znanje engleskog jezika.

Odabir polaznika uključuje razgovor (intervju) tijekom kojeg se utvrđuje područje završnog specijalističkog rada.

Broj slobodnih mjesta: 25 ukupno.

Školarina iznosi 35.000,00 kuna, a plaća se u dvije rate u iznosu od 17.500,00 kuna pri upisu u prvi i drugi semestar.

Nastava započinje u studenome 2022. godine.

Prijave na natječaj šalju se poštom na Fakultet elektrotehnike i računarstva u Zagrebu, Unska 3 od objave natječaja do zaključno 30. rujna 2022. godine.

Detaljnije informacije o studiju dostupne su ovdje, a prijavni obrazac dostupan je na adresi ovdje.

Kontakt osoba je Valentine Čale, prof., tel: 01/6129-920, e-mail adresa: specijalisticki.studij@fer.hr.

 

Autor: Valentina Čale

Obrana završnog specijalističkog rada Slavena Kličeka, mag. geogr. pod naslovom: 

"Analiza komunikacije i vidljivosti projekata kohezijske politike u Hrvatskoj" 

održat će se u četvrtak 21. srpnja 2022. godine u 13:00 sati u Bijeloj vijećnici.

Autor: Valentina Čale

U današnjem okruženju riječ „projekt“ postaje gotovo neizostavna u svakodnevici i to ne samo u poslovnom, već i u privatnom segmentu djelovanja svakog pojedinca.

Projektna djelovanja u istim djelatnostima, ali i kroz sinergiju različitih područja, otvaraju mogućnosti za proizvodnju značajnih rezultata kako u sadašnjosti tako i kroz proces održivosti koji podrazumijeva implementaciju novih projektnih ideja.

Budućnost financiranja poslovnih i društvenih ideja leži upravo u projektnom pristupu, a provjera učinkovitosti izvedenih aktivnosti, također će se svoditi na konkretne i mjerljive rezultate koji su odraz temelja uspješnog projektnog upravljanja.

Specijalistički studij „Upravljanje projektima“ na Fakultetu elektrotehnike i računarstva nudi program za stjecanje novih i nadogradnju Vaših postojećih znanja i vještina iz područja upravljanja projektima!

Kvaliteta ovog specijalističkog studija temelji se na brojnim uspješno implementiranim projektima Fakulteta te spoznaji multidisciplinarnog pristupa u svim područjima djelovanja!

Fakultet elektrotehnike i računarstva se ističe kao jedna od vodećih institucija koja je prepoznala važnost projektnog djelovanja, što potvrđuje njegov imidž ne samo u akademskom, već i u poslovnom okruženju.

Brojni uspješni projekti financirani iz europskih i nacionalnih sredstava, ostvarene projektne suradnje s različitim domaćim i stranim institucijama i subjektima kako u gospodarskom tako i u znanstvenom području pozicionirali su FER na vodeće mjesto kada je u pitanju poslovanje bazirano na projektnoj suradnji. 

Uz nadogradnju znanja i vještina iz područja upravljanja projektima, nadogradite i svoj vlastiti imidž kroz stjecanje akademskog naziva sveučilišni specijalist upravljanja projektima na instituciji koja je među prvima prepoznala važnost primjene projektnog oblika poslovanja čime je osigurala svoju vodeću poziciju na akademskom i gospodarskom tržištu.

Želite li stjecati ili nadograđivati prethodno stečena znanja i vještine iz područja koje je postalo temelj za gotovo sve oblike poslovnih i društvenih procesa te unaprijediti razinu kvalitete vlastitih sposobnosti u različitim segmentima Vašeg djelovanja, ovaj Specijalistički studij je pravi odabir za Vas! Obratite nam se s povjerenjem i zakoračite u budućnost poslovnih i društvenih procesa odvažno i proaktivno!

Stručno vijeće studija

Autor: Krešimir Fertalj