Obavijesti

N A T J E Č A J za upis studenata na...

N A T J E Č A J

za upis studenata na sveučilišni specijalistički studij

UPRAVLJANJE PROJEKTIMA

za stjecanje akademskog naziva specijalist/specijalistica upravljanja projektima (1 godina, 60 ECTS bodova) u akademskoj godini 2024./2025.

Ovaj studij može upisati osoba koja je završila sveučilišni diplomski studij i koja je ukupno s prethodnim sveučilišnim obrazovanjem stekla najmanje 300 ECTS bodova ili osoba koja je završila s njime izjednačen studij. Potrebno je znanje engleskog jezika.

Broj slobodnih mjesta: 25 ukupno.

Školarina iznosi 5.000,00 EUR, a plaća se u dvije (2) rate u iznosu od 2.500,00 EUR pri upisu u prvi i drugi semestar.

Prijave na natječaj šalju se poštom na adresu Fakulteta elektrotehnike i računarstva, Unska 3 , Zagreb do zaključno 23. rujna 2024. godine.

Odabir polaznika uključuje razgovor (intervju) tijekom kojeg se utvrđuje područje specijalističkog rada. Intervjui će se održati u razdoblju od 24. do 27. rujna 2024. godine. O terminu održavanja pojedinačnih razgovora pristupnici će dobiti obavijest elektroničkom poštom.

Nastava počinje u studenome 2024. godine.

Dodatne informacije o studiju dostupne su na mrežnim stranicama studija: http://www.fer.hr/up

Prijavni obrazac dostupan je na adresi:

https://www.fer.unizg.hr/studiji/specijalisticki_studiji/up/obrasci_i_upute.

Dodatna pitanja mogu se uputiti na tel. (01) 6129 920 ili adresu e-pošte specijalisticki.studij@fer.hr.

 

 

Autor: Manuela Graberski

U današnjem okruženju riječ „projekt“ postaje gotovo neizostavna u svakodnevici i to ne samo u poslovnom, već i u privatnom segmentu djelovanja svakog pojedinca.

Projektna djelovanja u istim djelatnostima, ali i kroz sinergiju različitih područja, otvaraju mogućnosti za proizvodnju značajnih rezultata kako u sadašnjosti tako i kroz proces održivosti koji podrazumijeva implementaciju novih projektnih ideja.

Budućnost financiranja poslovnih i društvenih ideja leži upravo u projektnom pristupu, a provjera učinkovitosti izvedenih aktivnosti, također će se svoditi na konkretne i mjerljive rezultate koji su odraz temelja uspješnog projektnog upravljanja.

Specijalistički studij „Upravljanje projektima“ na Fakultetu elektrotehnike i računarstva nudi program za stjecanje novih i nadogradnju Vaših postojećih znanja i vještina iz područja upravljanja projektima!

Kvaliteta ovog specijalističkog studija temelji se na brojnim uspješno implementiranim projektima Fakulteta te spoznaji multidisciplinarnog pristupa u svim područjima djelovanja!

Fakultet elektrotehnike i računarstva se ističe kao jedna od vodećih institucija koja je prepoznala važnost projektnog djelovanja, što potvrđuje njegov imidž ne samo u akademskom, već i u poslovnom okruženju.

Brojni uspješni projekti financirani iz europskih i nacionalnih sredstava, ostvarene projektne suradnje s različitim domaćim i stranim institucijama i subjektima kako u gospodarskom tako i u znanstvenom području pozicionirali su FER na vodeće mjesto kada je u pitanju poslovanje bazirano na projektnoj suradnji. 

Uz nadogradnju znanja i vještina iz područja upravljanja projektima, nadogradite i svoj vlastiti imidž kroz stjecanje akademskog naziva sveučilišni specijalist upravljanja projektima na instituciji koja je među prvima prepoznala važnost primjene projektnog oblika poslovanja čime je osigurala svoju vodeću poziciju na akademskom i gospodarskom tržištu.

Želite li stjecati ili nadograđivati prethodno stečena znanja i vještine iz područja koje je postalo temelj za gotovo sve oblike poslovnih i društvenih procesa te unaprijediti razinu kvalitete vlastitih sposobnosti u različitim segmentima Vašeg djelovanja, ovaj Specijalistički studij je pravi odabir za Vas! Obratite nam se s povjerenjem i zakoračite u budućnost poslovnih i društvenih procesa odvažno i proaktivno!

Stručno vijeće studija

Autor: Krešimir Fertalj