Obavijesti

Natječaj za upis studenata na Poslijediplomski specijalistički studij UPRAVLJANJE PROJEKTIMA za stjecanje akademskog stupnja sveučilišni specijalist upravljanja projektima.

Prijave se šalju poštom na Fakultet elektrotehnike i računarstva u Zagrebu, Unska 3 ili na adresu e-pošte specijalisticki.studij@fer.hr od 10. srpnja do zaključno 1. listopada 2021. godine.

Detaljnije informacije dostupne su na adresi: http://www.fer.hr/up 

Prijavni obrazac dostupan je na web stranici studija na gornjoj adresi unutar izbornika Obrasci i upute.

Na poslijediplomski specijalistički studij može se upisati kandidat sa završenim sveučilišnim diplomskim studijem kojim se ukupno s prethodnim sveučilišnim obrazovanjem stječe najmanje 300 ECTS bodova ili kandidat sa završenim s njime izjednačenim diplomskim studijem.

Broj slobodnih mjesta: 25.

Studenti poslijediplomskog studija plaćaju školarinu u iznosu od 35.000,00 kuna, a plaća se u dvije rate (17.500,00 i 17.500,00 kn) pri upisu u prvi i drugi semestar.

Nastava započinje u studenome 2021. godine.

Osoba za kontakt: Valentina Čale, prof. (tel: 01/6129-920).

Autor: Petra Lukina

U današnjem okruženju riječ „projekt“ postaje gotovo neizostavna u svakodnevici i to ne samo u poslovnom, već i u privatnom segmentu djelovanja svakog pojedinca.

Projektna djelovanja u istim djelatnostima, ali i kroz sinergiju različitih područja, otvaraju mogućnosti za proizvodnju značajnih rezultata kako u sadašnjosti tako i kroz proces održivosti koji podrazumijeva implementaciju novih projektnih ideja.

Budućnost financiranja poslovnih i društvenih ideja leži upravo u projektnom pristupu, a provjera učinkovitosti izvedenih aktivnosti, također će se svoditi na konkretne i mjerljive rezultate koji su odraz temelja uspješnog projektnog upravljanja.

Specijalistički studij „Upravljanje projektima“ na Fakultetu elektrotehnike i računarstva nudi program za stjecanje novih i nadogradnju Vaših postojećih znanja i vještina iz područja upravljanja projektima!

Kvaliteta ovog specijalističkog studija temelji se na brojnim uspješno implementiranim projektima Fakulteta te spoznaji multidisciplinarnog pristupa u svim područjima djelovanja!

Fakultet elektrotehnike i računarstva se ističe kao jedna od vodećih institucija koja je prepoznala važnost projektnog djelovanja, što potvrđuje njegov imidž ne samo u akademskom, već i u poslovnom okruženju.

Brojni uspješni projekti financirani iz europskih i nacionalnih sredstava, ostvarene projektne suradnje s različitim domaćim i stranim institucijama i subjektima kako u gospodarskom tako i u znanstvenom području pozicionirali su FER na vodeće mjesto kada je u pitanju poslovanje bazirano na projektnoj suradnji. 

Uz nadogradnju znanja i vještina iz područja upravljanja projektima, nadogradite i svoj vlastiti imidž kroz stjecanje akademskog naziva sveučilišni specijalist upravljanja projektima na instituciji koja je među prvima prepoznala važnost primjene projektnog oblika poslovanja čime je osigurala svoju vodeću poziciju na akademskom i gospodarskom tržištu.

Želite li stjecati ili nadograđivati prethodno stečena znanja i vještine iz područja koje je postalo temelj za gotovo sve oblike poslovnih i društvenih procesa te unaprijediti razinu kvalitete vlastitih sposobnosti u različitim segmentima Vašeg djelovanja, ovaj Specijalistički studij je pravi odabir za Vas! Obratite nam se s povjerenjem i zakoračite u budućnost poslovnih i društvenih procesa odvažno i proaktivno!

Stručno vijeće studija

Autor: Krešimir Fertalj