Centar za razvoj karijera i alumni zajednicu

Centar za razvoj karijera i alumni zajednicu FER-a središnje je mjesto za pružanje pomoći studentima tijekom i u periodu do dvije godine nakon završetka studija, vezanu uz informiranje, savjetovanje, komunikaciju sa Studentskom službom, dodatne oblike edukacije, podršku učinkovitijem studiranju, umrežavanje studenata i poslodavaca, psihološko savjetovanje i druge oblike pomoći vezane uz razvoj karijere i osobnih vještina studenata.

 

Kroz sustav ponude poslova, dodatnih edukacija, savjetovanja, praksi i novih kontakata studentima se olakšava tranzicija s Fakulteta u poslovnu okolinu te omogućava da na novom radnom mjestu aktivno pridonose poslovnoj okolini od samog početka, uz skraćeni period učenja. 

 

SPOCK pomaže mladim poduzetnicima da od svojih projekata stvore i razviju vodeće startupe. Studenti Sveučilišta u Zagrebu i oni koji su završili studij unazad dvije godine imaju priliku sudjelovati u programu koji omogućava podršku, vodstvo, stjecanje znanja i razvoj vještina potrebnih da ideje pretvore u profitabilna rješenja i uspješne tvrtke.

Program koji nudi SPOCK omogućava startupima da se povežu sa stručnjacima, mentorima, investitorima i partnerima koji dijele njihovo znanje, iskustvo i interese.