Obavijesti

Obrana završnog specijalističkog rada Mladena Jurkovića, mag. ing. pod naslovom:

                              "Kvantno-otporni algoritmi za kriptografsku zaštitu javnim ključem"

                                     održat će se u srijedu 2. prosinca  2020. godine u  10.00 sati

                            na Zavodu za elektroniku, mikroelektroniku, računalne i inteligentne sustave

                                                                           (u prostoriji  D346)

Autor: Petra Lukina
Natječaj za upis studenata na...

Natječaj za upis studenata na Poslijediplomski specijalistički studij INFORMACIJSKA SIGURNOST za stjecanje akademskog stupnja sveučilišni specijalist informacijske sigurnosti.

Prijave se mogu poslati poštom na Fakultet elektrotehnike i računarstva u Zagrebu, Unska 3, ili na email specijalisticki.studij@fer.hr, od 16. studenoga do 23. prosinca 2020. godine.

Dodatak vezan uz COVID-19: S obzirom na epidemiološku situaciju, bit će moguće pratiti studij i putem platforme MS Teams. To znači da će studij moći pohađati i kandidati koji nisu iz Zagreba budući da će broj potrebnih osobnih dolazaka na Fakultet biti minimiziran. Također, provedba studija prilagođavat će se epidemiološkoj situaciji.

Detaljnije obavijesti mogu se pogledati na adresi:

http://www.fer.unizg.hr/infosig

ili dobiti na telefon (01) 6129 520 kod gospođe Petre Lukina.

Prijavni obrazac dostupan je na web-stranicama specijalističkog studija na gornjoj adresi unutar izbornika Obrasci i upute.

Na poslijediplomski specijalistički studij može se upisati kandidat sa završenim sveučilišnim diplomskim studijem iz računarstva, informatike ili srodnih informacijskih ili tehničkih grana koji je tijekom sveučilišnog studija stekao najmanje 300 ECTS-bodova ili kandidat sa završenim drugim sveučilišnim diplomskim studijem, uz radno iskustvo na području informacijske i komunikacijske tehnologije. 

Broj slobodnih mjesta: 20.

Studenti poslijediplomskog studija plaćaju školarinu u iznosu od 35.000,00 kuna, a plaća se u dvije rate (17.500,00 i 17.500,00 kn) pri upisu u prvi i drugi semestar.

Nastava započinje u veljači 2021. godine.

 

Autor: Petra Lukina

Fakultetsko vijeće na svojoj 681. sjednici donijelo je Odluku o plaćanju dodatnih troškova specijalističkog studija:

I. Studentu specijalističkog studija može se nakon isteka dvije godine od dana upisa, ne računajući trajanje možebitno odobrenog mirovanja, na njegovu zamolbu odobriti produljenje studija bez plaćanja dodatnih troškova za jednu akademsku godinu.

II. Produljenje studija iz točke I. ove odluke može se odobriti još jednom do isteka najduljeg propisanog roka od dana upisa, ne računajući trajanje možebitno odobrenog mirovanja, uz plaćanje dodatnih troškova u iznosu od 3.000,00 kuna.

III. Ova odluka stupa na snagu danom donošenja, a primjenjuje se od akademske godine 2019./2020.

Autor: Smiljanka Turkalj