Zdravlje i dobrobit

"U zdravom tijelu zdrav duh" - latinska je poslovica koja potječe iz pjesme rimskog pjesnika Juvenala, a doslovno se shvaća kao uputa za očuvanje zdravlja. FER se o zdravlju i dobrobiti svojih studenata brine kroz studentsku službu, medicinsko savjetovanje kod liječnika ili kroz psihološko savjetovanje.

Savjetnička služba

Studiranje na FER-u je privilegija. Svi djelatnici FER-a maksimalno se trude da studij bude i užitak, da studenti svakodnevno budu u kontaktu s najnovijim tehnologijama i dostignućima. 

Studentska liječnica

Otvorenošću i kontaktima s inozemnim ustanovama stvaramo uvjete za sudjelovanje u bilateralnim i multilateralnim istraživačkim programima, programima razmjene studenata, mladih znanstvenika i sveučilišnih nastavnika te osiguravanje stipendija za usavršavanje.

 

Studenti s invaliditetom

Brojna poduzeća svjesna su visoke kvalitete naših studenata i zato ih nastoje privući što prije tijekom njinhovog akademskog obrazovanja - nagradama, stipendijama i drugim oblicima privlačenja najboljih.

Psihološko savjetovanje

Dio slobodnog vremena studenti mogu posvetiti radu u brojnim studentskim udrugama u kojima se okupljaju njihove kolege - bili oni ferovci, ostali studenti zagrebačkog sveučilišta ili u međunarodnim udrugama.

U slučaju bolesti...

Imate ispit, a shrva vas bolest? Dugotrajno ste zbog nezgode ili zdravstvenog stanja spriječeni pohađati nastavu? Nema problema, samo nam javite na vrijeme!