Zdravlje i dobrobit

"U zdravom tijelu zdrav duh" - latinska je poslovica koja potječe iz pjesme rimskog pjesnika Juvenala, a doslovno se shvaća kao uputa za očuvanje zdravlja. FER se o zdravlju i dobrobiti svojih studenata brine kroz studentsku službu, medicinsko savjetovanje kod liječnika ili kroz psihološko savjetovanje.

 

Online nastava - korisni kontakti i savjeti

Savjetnička služba

Studiranje na FER-u je privilegija. Svi djelatnici FER-a maksimalno se trude da studij bude i užitak, da studenti svakodnevno budu u kontaktu s najnovijim tehnologijama i dostignućima. Tu smo za vas ako imate problema s motivacijom, učenjem, organizacijom vremena? Trebate savjet ili jednostavno želite razgovarati?

Studentska liječnica

Da biste mogli uspješno studirati i posvetiti se studiju prije svega trebate biti zdravi. O zdravlju naših studenata brine naša fakultetska liječnica. 

 

Studenti s invaliditetom

Fakultet nudi studentima s invaliditetom izravnu pomoć pri rješavanju specifičnih problema koji se mogu pojaviti tijekom studiranja.

Psihološko savjetovanje

Fakultetu je stalo da budete uspješni u studiju, zadovoljni u životu, da dišete punim plućima i da razvijate i koristite sve svoje potencijale.

U slučaju bolesti...

Imate ispit, a shrva vas bolest? Dugotrajno ste zbog nezgode ili zdravstvenog stanja spriječeni pohađati nastavu? Nema problema, samo nam javite na vrijeme!