Radna mjesta za doktorande i poslijedoktorande

Na ovoj stranici možete naći izbor (kopije) natječaja za radna mjesta doktoranada i poslijedoktoranada na Fakultetu elektrotehnike i računarstva, potencijalno zanimljiva budućim doktorandima, odnosno, završenim doktorima znanosti. Stranica na kojoj se izvorno objavljuju svi natječaji za radna mjesta na FER-u nalazi se ovdje.


Obavijesti

Obavještavaju se kandidati koji su podnijeli prijave na natječaj (objavljen u Večernjem listu od 23. listopada 2020. godine, Narodnim novinama br. 116 od 23. listopada 2020. godine, web stranici Fakulteta od 26. listopada 2020. godine i web stranici Euraxessa od 27. listopada 2020. godine) za izbor doktoranda u suradničkom zvanju asistent za područje tehničkih znanosti, polje elektrotehnika ili računarstvo i na radno mjesto asistent u Zavodu za komunikacijske i svemirske tehnologije – 1 izvršitelj na određeno vrijeme do 4 godine za potrebe projekta „Platforma za satelitsko mjerenje elektromagnetskog zračenja - CROSPERITY“, da je nakon provedenog postupka izabran Jakov Tutavac, mag. ing.

Autor: Renata Peček

Obavještavaju se kandidati koji su podnijeli prijave na natječaj (objavljen u Večernjem listu od 23. listopada 2020. godine, Narodnim novinama br. 116 od 23. listopada 2020. godine, web stranici Fakulteta od 26. listopada 2020. godine i web stranici Euraxessa od 27. listopada 2020. godine) za izbor doktoranda u suradničkom zvanju asistent za područje tehničkih znanosti, polje elektrotehnika ili računarstvo ili prirodnih znanosti, polje matematika ili fizika i na radno mjesto asistent u Zavodu za elektroničke sustave i obradbu informacija – 1 izvršitelj na određeno vrijeme do 4 godine za potrebe projekta “Algoritmi dubokog podržanog učenja za upravljanje rizicima - DREAM”, da je nakon provedenog postupka izabrana Tessa Bauman, mag. math.

Autor: Renata Peček