Elektrijada 2016

Elektrijada je međunarodno sveučilišno natjecanje studenata elektrotehničkih fakulteta na kojem se već pedesetak godina uspješno natječu studenti iz ovog dijela Europe te je najveći godišnji skup studenata elektrotehnike u Europi.

 

Program čine natjecanja u znanju i sportu. Studenti se natječu pojedinačno i ekipno za što bolji ukupni plasman svojih fakulteta. Svrha Elektrijade je kroz natjecanja u znanstvenim disciplinama istaknuti najbolje buduće inženjere, te kroz sportska natjecanja popularizirati sveučilišni sport, potaknuti druženje i razmjenu iskustava među studentima.

 

Ovogodišnja Elektrijada održat će se u poznatom talijanskom ljetovalištu Rimini, od 12. do 17. svibnja.

 

 https://www.facebook.com/FerElektrijada

 https://www.instagram.com/ferelektrijada

 


Članovi Odbora za znanstvena i sportska natjecanja studentskog zbora FER-a sastali su se s upravom Fakulteta elektrotehnike i računarstva kako bi iznijeli svoje planove o organizaciji odlaska studenata FER-a na natjecanje Elektrijada 2016 koja će se održati u Rimini, Italija.

Upravu su predstavljali dekan prof. dr. sc. Mislav Grgić, prodekani izv. prof. dr. sc. Marko Delimar, izv. prof. dr. sc. Mario Vražić te izv. prof. dr. sc. Gordan Gledec, dok su odbor predvodili predsjednik Mirko Kokot, potpredsjednica Matea Perić te voditeljica FR tima Lara Vertlberg.

Teme sastanka bile su izvještaj sa prošlogodišnje Elektrijade - naš ponovni uspjeh, te osvrt na financijski i organizacijski plan za ovogodišnju Elektrijadu pri čemu FER kao i dosada pruža velikodušnu potporu.

 

 

Autor: Saša Tepić
Popis obavijesti