Česta pitanja

  • Kojoj studentskoj udruzi pripada OZSN?

OZSN ne pripada niti jednoj studentskoj udruzi. Riječ je o zasebnom tijelu na fakultetu čija je zadaća da studentima FER-a organizira sudjelovanje na natjecanjima kako bi mogli odmjeriti snage u znanju i sportu s kolegama s drugih srodnih fakulteta. Upravo iz tog razloga članovi OZSN-a istovremeno mogu biti i članovi različitih studentskih udruga. 

  • Organizira li OZSN STEM Games?

OZSN ne organizira STEM Games već je zadaća Odbora da omogući sudjelovanje studentima FER-a na raznim europskim natjecanjima u znanju i sportu pa tako i na natecanju STEM Games.

  • Kako postati član OZSN-a?

Članom Odbora možeš postati prijavom na natječaj, odnosno ispunjavanjem obrasca.

Na natječaj se može prijaviti bilo tko neovisno o godini studija niti je potrebno prethodno iskustvo. Svi zainteresirani koji smatraju da bi svojim angžmanom mogli pridonijeti radu Odbora su uvijek dobrodošli prijaviti se.

  • Koliko se često održavaju sastanci?

Sastanci se održavaju svaka dva do tri tjedna pri početku nove akademske godine dok se njihova učestalost povećava približavanjem projekata na kojem Odbor trenutačno radi.

  • Moram li biti student FER-a kako bih postao član Odbora?

Budući da je OZSN dio Studentskog zbora FER-a i organizira odlazak na sportska i znanstvena natjecanja za studente FER-a, članovi Odbora moraju biti studenti i djelatnici s našeg fakulteta.

 

Za bilo kakva dodatna pitanja slobodno nam se obratite preko Facebook stranice ili na mail.