ABB - zlatni+ sponzor

Veliko hvala tvrtki ABB na ukazanom povjerenju i suradnji. Bilo nam je zadovoljstvo i radujemo se budućim suradnjama.
 

ABB je vodeća globalna tehnološka tvrtka u elektrifikaciji i automatizaciji koja omogućuje održivu budućnost uz učinkovitiju potrošnju resursa. ABB u Hrvatskoj, sa sjedištem u Zagrebu, ima predstavništva u Albaniji, Bosni i Hercegovini i Sjevernoj Makedoniji.

 

Budućnost sigurne, pametne i održive elektrifikacije ABB nudi čitav niz inovativnih tehnologija koje omogućuju učinkovit i siguran protok energije, od transformatorskih stanica pa sve do krajnjeg korisnika. Digitalno umrežene i inovativne aplikacije poboljšavaju pouzdanost i efikasnost srednjenaponskih i niskonaponskih električnih instalacija, uključujući infrastrukturu za punjenje električnih vozila, modularne transformatorske stanice, proizvode za automatizaciju, rasklopna postrojenja, sustave za mjerenje i detekciju, uredaje za upravljanje, instalacijske sklopke i utičnice, razvodne ormare, kabelske regale, podatkovne mreže i zaštite napajanja.

 

Kultura različitosti, uključenosti i jednakih mogućnosti ključna je za poslovni uspjeh. Zbog načina razmišljanja ABB-ovih zaposlenika, koji je orijentiran na budućnost, iskustvo i stručnost, moguće je pomicati granice tehnologije, poticati vrhunsku izvedbu te oblikovati nove poslovne modele i pronalaziti nove načine rada, koji čine društvo boljim. abb.hr.