HT - zlatni+ spoznor

Veliko hvala tvrtki HT na ukazanom povjerenju i suradnji. Bilo nam je zadovoljstvo i radujemo se budućim suradnjama.

 

#NEODUSTAJEMO dok ne povežemo cijelu Hrvatsku Prije nešto više od 20 godina, počeli smo s fiksnim telefonima i uslugama. Danas, i dalje radimo na telefoniji, ali i na robotici, aplikacijama, pametnim sustavima i svemu digitalnom. Naš fokus je ICT (informacijske i telekomunikacijske tehnologije) i IoT (sve što može biti povezano s internetom). Ako to pratite, velike su šanse da je neka nova ICT ili IoT tehnologija u Hrvatskoj došla iz HT radione. :)

 

Želimo omogućiti mladima da steknu znanja i vještine koje su im nužne za oblikovanje njihove budućnosti. Kroz digitalni optimizam i povezane tehnologije te rad u prijateljskoj radnoj atmosferi na zanimljivim projektima, uz mnoštvo treninga i prilika za razvoj, pomažemo im da se razvijaju, slijede svoje strasti, razvijaju svoje talente i istražuju sve prilike koje ih okružuju. Neki od naših projekata: Ultimate gamer show, Telekom eSport Championshipa, Digitalni inovacijski inkubator powered by T , a možeš nas zapratiti na TikToku (hrvatski.telekom) ili Instagramu (magenta.side).

 

Magenta LogIn pripravnički program – dvaput godišnje (1. ožujka i 1. listopada) započinjemo novi krug našeg 10-mjesečnog programa plaćenog pripravništva. Od tvoje prijave do našeg povratnog kontakta proći će manje od 24 sata. A možeš nam se pridružiti ako si pri kraju studija ili ako si diplomirao/la unatrag 18 mjeseci. Pripravnički program uključuje formalne interne i vanjske edukacije, upoznavanje kulture rada i organizacije, rad na projektu te mentoriranje i praćenje uz redoviti feedback.

 

ICT Akademija – kroz interaktivnim radionicama upoznajemo ICT studente s načinom rada i procesima tech kompanije te dijelimo znanja i praktične vještine HT stručnjaka. Radionice su tematski podijeljene u 5 područja: Software Development, Big Data Analytics, Digital Marketing, Agile Way of Work, Career Talk.

 

Magenta Jump In studentske prakse – možeš nam se pridružiti na praksama koje se odvijaju kroz cijelu kompaniju, u periodu od minimalno 2 tjedna i raditi na konkretnim projektima i zadacima. Po završetku ćeš dobiti certifikat za svoj CV, ali ćeš biti i bliže onome odgovoru na pitanje što želiš biti kada odrasteš? ;) U tijeku su prijave i za plaćene (55kn/h) FER stručne prakse, ako te zanima Back-end ili front-end programer prijavi se do 21. svibnja.