Kako se prijaviti na STEM Games?

Za prijaviti se na natjecanje potrebno je proći kroz nekoliko jednostavnih koraka. Za početak bitno je da odlučiš želiš li se natjecati u sportu ili znanju. Još jedna od opcija je da na natjecanje ideš kao navijač, bodriti naše studente. Ovisno o svom odabiru, prati smjernice u nastavku teksta. Požuri jer pretprijave traju do 25. ožujka 2018.!

ZNANJE

Studenti se u znanju natječu u STEM Games Arena. Svaka Arena predstavlja jedno od četiriju područja STEM-a, a naši studenti se natječu u Tehnološkoj, Inženjerskoj te Matematičkoj areni. Na tebi je da izabereš Arenu u kojoj se želiš najviše natjecati (primarnu) te zamjensku (sekundarnu). 

 

Koraci prijave:

  1. STEM Games natjecanje u znanju sastoji se od četiri arene. Više o svakoj areni saznaj na linku

  2. Nakon izbora arene, pretprijave se vrše ispunjavanjem obrasca na linku

  3. Student se može prijaviti u dvije kategorije od kojih se jedna navodi kao primarna, a druga kao sekundarna.

 

Ispunjavanjem obrasca si uspješno obavio Pretprijavu nakon koje slijedi Selekcija. Selekcijski postupak se provodi u razdoblju od 26.3. - 8.4., a o samom postupku ćeš biti pravovremeno obaviješten.

Za sva dodatna pitanja se slobodno obrati koordinatorici za znanje Maji Marić ili njenoj zamjenici Nataliji Risonjić.

 

SPORT

Popis sportova u kojima će se odvijati natjecanja nalazi se na linku. Postoje otvorene pretprijave za iduće sportove:

  • Kros M i Ž
  • Stolni tenis Ž
  • Rukomet Ž

Za sportove koji nisu u prethodno navedenima pretprijava nije potrebna jer se očekuje da već postoji dovoljan broj ljudi za sudjelovanje na STEM Gamesima unutar sportskih sekcija FER-a. Natjecatelje će prijaviti voditelji njihovih sportskih sekcija pa se pretprijava na njih ne odnosi.

Koraci prijave:

  1. Ispuniti obrazac  ovdje.

Ispunjavanjem obrasca si uspješno obavio Pretprijavu nakon koje slijedi Selekcija. Selekcijski postupak se provodi u razdoblju od 26.3. - 8.4., a o samom postupku ćeš biti pravovremeno obaviješten.

 

NAVIJAČ

Želiš bodriti naše natjecatelje? Spreman si izmisliti hrpu navijačkih pjesmica koje se rimuju s FER je najbolji? Onda se definitivno trebaš prijaviti za navijača i doći u Poreč podržati naše natjecatelje u znanju i sportu.

Koraci prijave:

  1. Ispuniti obrazac ovdje.

Broj navijača je ograničen. Što se ranije prijaviš imaš veću šansu da je tvoje mjesto navijača osigurano. Nakon što završi Pretprijava i Selekcija bit će poznat konačan broj ferovskih sudionika u znanju i sportu pa će se na temelju toga znati i broj slobodnih mjesta za navijače.


Sretno i vidimo se u Poreču!