Obavijesti

Uspjesi studenata FERa na...

STEM Games 2022. pokazao je zavidne rezultate studenata našeg Fakulteta s ukupno 19 medalja!

U sportu su FERovke i FERovci skupili nevjerojatnih 13 medalja od ukupno 17 sportskih kategorija, odnosno 6 zlatnih, 4 srebrne i 3 brončane medalje.

Iz eSport arene kući smo odnijeli tri zlatne medalje od mogućih četiri, dok su se naše ekipe iz znanja plasirale na drugo mjesto tehnološke i matematičke arene, te treće mjesto inženjerske arene.

Rezultati svih fakulteta dostupan je na poveznici https://stemgames.hr/rezultati-stem-gamesa-2022/, dok su rezultati FERa dostupni u nastavku obavijesti.

 

Autor: Filip Ricov
Esport sekcija na Martinovci

Igraš WoW, LoL, Autochess, PES, CS:GO ili bilo koju drugu kombinaciju slova i tražiš ekipu za igranje? Želiš se probiti kao esport natjecatelj ili priliku za ući u svijet streamanja? Vjeruješ da je esport budućnost i želiš se uključiti u širenje zajednice, organiziranje natjecanja i populariziranje esporta?

Uključi se na discord server esport sekcije FER-a za detalje: https://esports.fer.hr/esports/kontakt/uclani_se

Osim toga, u petak 11.10. u 19 sati dođi na druženje na Martinovku i upoznaj nas uživo. Detalje možeš saznati na Discordu i na našoj Facebook stranici: https://www.facebook.com/FEResports/

Autor: Željka Galovac

I ove godine su studenti FER-a sudjelovali na međunarodnom natjecanju u sportu i znanju. Odbor za sportska i znanstvena natjecanja (OZSN) FER-a je fakultetsko tijelo odgovorno za organizaciju odlaska na natjecanje te prikupljanje financijskih sredstava još od 2012. godine. Sve to ne bi bilo moguće bez Uprave FER-a koja svake godine pruža financijsku i moralnu podršku. Također, selekcija studenata za odlazak na natjecanja iz znanja ne bi bila ostvariva bez naših marljivih mentora i grupe Končar koji su odvojili svoje vrijeme i složili prikladne selekcijske ispite. Studenti FER-a su opravdali to povjerenje i reputaciju fakulteta te svojim znanjem i vještinama pomeli znanstveni dio natjecanja osvojivši 3 prva mjesta u matematičkoj, inženjerskoj i tehnološkoj areni!

Rezultate FER-ovih studenata pogledajte u opširnijem sadržaju obavijesti.

Autor: Klara Stuburić