HPB - srebrni spoznor

Veliko hvala Hrvatskoj poštanskoj banci na ukazanom povjerenju i suradnji. Bilo nam je zadovoljstvo i radujemo se budućim suradnjama.

HPB se ponosi kontinuiranom i uspješnom suradnjom sa studentskom zajednicom, a podršku pruža ponajviše kroz suradnju s obrazovnim institucijama, studentskim udrugama i inicijativama te pojedincima. U HPB-u studenti raznih usmjerenja poput informatike, računarstva, ekonomije i managementa mogu provesti svoje stručne prakse te dobiti informacije i podatke potrebe za izradu seminarskog, stručnog ili diplomskog rada. Mentorstvo i partnerstvo u realizaciji nekoliko studentskih natjecanja iz STEM područja potvrda je angažiranosti i ustrajnosti Banke u stvaranju prilika za stjecanje praktičnog iskustva za vrijeme studija.

Kontinuiranim prisustvovanjem na danima karijera, sajmovima i tribinama, zaposlenici HPB-a povezuju se sa studentskom zajednicom i stvaraju temelje za dugoročnu suradnju. Gostujuća predavanja na fakultetima te organizacija studijskih posjeta Banci glavni su način izravnog prenošenja znanja i bogatog iskustva zaposlenika HPB-a onim studentima koji svoje karijere žele izgraditi upravo u financijskoj industriji.

Više informacija o načinu rada, aktualnostima i mogućnostima za razvoj karijere u Banci nalazi se na karijernom blogu i web stranici Banke.