Montelektro - zlatni sponzor

Veliko hvala tvrtki Montelektro na ukazanom povjerenju i suradnji. Bilo nam je zadovoljstvo i radujemo se budućim suradnjama.
 

Montelektro je svjetski lider u integraciji sustava upravljanja procesima u pivarskoj industriji.

 

Osim pivarskoj i prehrambenoj industriji, svoje usluge industrijske automatizacije, digitalne transformacije, elektro-projektiranja i distribucije niskog i srednjeg napona već 33 godine isporučujemo industrijama cementa, čelika i duhana. U našim uredima u Kastvu, Svetoj Nedelji i Slatini zapošljavamo 202 osobe, među kojima je čak 75 % inženjera elektrotehnike, računarstva i srodnih zanimanja.

 

Najčešće radno mjesto u Montelektru je ono inženjera za automatizaciju, koje podrazumijeva dizajn arhitekture sustava za automatizaciju, programiranje sustava za kontrolu procesa (PLC, SCADA, SQL), ispitivanje i kontrolu programa te puštanja u pogon.

 

Softver developer razvija softverska rješenja Industrije 4.0, korištenjem NET.Core tehnologija, SQL programiranja, ORM alata (Entity Framework Core), HTML, CSS, JavaScript (Angular, React), desktop (WFP) te mobilnih aplikacija.

 

Posao projektanta u odjelu energetskog inženjeringa obuhvaća projektiranje, izgradnju, ispitivanje i puštanje u rad energetskih postrojenja srednjeg i niskog napona, dok je projektant u odjelu elektroprojektiranja zadužen za projektiranje, odabir opreme, izradu električnih proračuna i dokumentacije korištenjem EPLAN-a i ACAD-a te električna ispitivanja.

 

HMI inženjer izrađuje vizualizacijske sustave automatizacije na aktualnim HMI platformama (WinCC, iFix, System Platform, brewmaxx), instalira i održava IT sustave za automatizaciju, a IT inženjer održava internu IT infrastrukturu, radi na instalaciji i testiranju IT sustava koje tvrtka isporučuje u sklopu rješenja za automatizaciju industrijskih postrojenja.

 

Svjesni smo da su zaposlenici ključ našeg svjetskog uspjeha i stoga se trudimo osigurati im kvalitetan balans između privatnog i poslovnog života, potičemo i podržavamo aktivnosti koje jačaju timski duh, doprinose kvalitetnom dijalogu i prijenosu znanja, dobrom raspoloženju i zadovoljstvu te iz dana u dan stvaramo pozitivno, stimulirajuće i ugodno radno okruženje.