PLATINUM PARTNER

Ove godine po prvi puta imamo i platinum razinu partnerstva. Ovogodišnji platinum partner doprinjeo je, uz organizaciju odlaska na Elektrijadu, i kod izrade dresova za sve naše sporstke sekcije te postavljanju vizualnog identiteta istih.

 

Osim na Elektrijadi, naši će sportaši nastupati i na ostalim događajima u novoj sportskoj opremi čiji vizualni identitet će biti dokaz FERovske organiziranosti.

Više o partneru...

 


Zlatni partneri

Agencija za podršku informacijskim sustavima i informacijskim tehnologijama, APIS IT, osnovana je krajem 2005. godine ugovorom između Vlade Republike Hrvatske i Grada Zagreba kako bi na pozitivnim iskustvima Gradskog zavoda za automatsku obradu podataka (GZAOP-a) obavljala poslove razvoja i podrške ključnim informacijskim sustavima Republike Hrvatske i Grada Zagreba, te razvila aplikativne servise i čuvala potrebne informacijske baze što je temelj funkcioniranja moderne elektronički podržane uprave. Budući da većinu poslova APIS IT odrađuje za institucije Republike odlučeno je kako 51 posto vlasništva pripadne Državi, dok 49 posto ostaje Gradu Zagrebu.

 

Projekti u kojima tvrtka aktivno sudjeluje, poput informatizacije najvećih sustava državne i gradske uprave, uvođenja OIB-a, fiskalizacije, EU projekata Carinske i Porezne uprave, ZIS-a, izrade geoportala, razvoja komunalnog informacijskog sustava, sustava upravljanja dokumentima, korisničkog pretinca, i sl. i za njih izgrađena infrastruktura temelj su i odličan primjer transformacije prema modernoj javnoj upravi. U njima je već sada ostvarena interoperabilnost između tijela javne uprave na svim razinama, a građanima, gospodarstvu i samoj upravi omogućuje se pouzdana i cjelovita informacija uz pristup uslugama i servisima koje su omogućene u elektroničkom obliku.

 

Već 50 godina APIS IT, pruža strateške stručne i provedbene usluge javnom sustavu državne i gradske uprave u planiranju, razvoju, podršci i održavanju poslovno – informacijskih sustava po principima umrežene korisnički usmjerene uprave. Cilj APIS IT-a kontinuirana je izgradnja i održavanje sustava koji će omogućiti istodobnu i međusobnu komunikaciju unutar tijela javne uprave, kao i komunikaciju s europskim organizacijama i institucijama, realizirajući pri tom željeni projekt iskoraka državne i lokalne uprave u transparentniju, bržu, učinkovitiju i građanima prilagođeniju upravu – upravu budućnosti.

Autor: Mirko Kokot

Poslovanje InfoDom Grupe pokrivaju tvrtke iz Zagreba (InfoDom i Teledom), Bruxelles-a, Sarajeva i Beograda te mreža partnerskih kompanija u zemljama u kojima InfoDom nema vlastite tvrtke.

 

Osnovan 1993., InfoDom d.o.o. je jedna od vodećih hrvatskih tvrtki na području poslovnog upravljanja, konzalting usluga, reinženjeringa poslovnih procesa i upravljanja projektima, u području dizajna, razvoja i primjene informacijskih sustava, a sve u skladu sa smjernicama suvremenog poslovanja, pravilima sustava kvalitete, zakonima RH i najnovijim europskim standardima.

Stvaranje vrijednosti temelji se na sposobnostima certificiranih stručnjaka, na  poslovnim procesima orijentiranim na efikasnost, učenje i inovacije, te na virtualnim organizacijama specijalističkih timova vođenih svjetskim metodologijama.

 

Razvoj karijere pojedinca, motivacije i praćenje osobnog učinka oslonac su za postavljanje osobne odgovornosti pojedinca za uspješnost.  Briga o kvaliteti InfoDomovih proizvoda i zadovoljstvu klijenata certificarana je ISO 9001:2008 Sustavom za upravljanje kvalitetom. Certificirani poslovni procesi: reinženjering poslovnih procesa, projektiranje informacijskih sustava, razvoj i održavanje programske opreme i upravljanje projektima. Svojim korisnicima InfoDom garantira najvišu razinu sigurnosti pri isporuci aplikacijskih usluga putem Interneta te im jamčimo kontinuitet praćenja i stalna unaprjeđenja informacijske sigurnosti certifikatom  ISO/IEC 27001 Sustav za upravljanje informacijskom sigurnosti.

Razvoj proizvoda i usluga, te suradnja s kupcima temelji se na generičkim modelima i metodologiji svjetskih institucija: Business Process Management Institute, TeleManagement Forum, Knowledge Management Consortium International i Project Management Institute.

U Republici Hrvatskoj suradnju u ekosustavu InfoDom Grupe čini suradnja s gospodarskim korisnicima, s tijelima državne uprave, sa nacionalnim institucijama te strateškim poslovnim partnerima i grupacijama.

 

Proizvodi i usluge InfoDom Grupe temelje se na alatima i metodologijama IBM-a, Software AG, Microsofta i Oracle-a kod kojih InfoDom ima najvišu razinu certificiranih partnerstva.

 

InfoDom ima status znanstveno istraživačkog centra, te kroz vlastitu Innovation and Leadership Business Academy (ILBA) pruža i promiče stručne programe edukacije, za BPM, project management, KMS, CPM, upravljanje rizicima, HRM, strateško upravljanje i vodstvo i dr., te usko surađuje sa znanstveno zajednicom putem Sveučilišta,sa Fakultetom elektrotehnike i računarstva,Fakultetom organizacije i informatike, Ekonomskim fakultetom, te tako obuhvatno pokriva koncept i spaja u svom radu područja po Triple Helix modelu (znanost-vlada-industrija) te pruža inovativna rješenja i proizvode koji pridonose razvoju gospodarstva i društva Znanja.

Autor: Martinović Žarko

Srebrni partneri

Naš zadnji srebrni partner je Privredna banka Zagreb! Hvala!

 

www.pbz.hr

Autor: Martinović Žarko

Još jednom je naša velika informatička tvrtka srebrni partner! Najsrdačnije se zahvaljujemo na potpori!

 

Web: www.in2.hr

Autor: Martinović Žarko

S nama je još jedan srebrni partner - tvrtka Libusoft Cicom! Prvi puta su s nama, pa ih upoznajte preko web stranice!

Odbor im se od srca zahvaljuje na donaciji!

 

www.spi.hr

Autor: Martinović Žarko

Na prošlogodišnji zlatni partner ove godine je postao srebrni partner! Mi im se od srca zahvaljujemo na tom!

http://www.energocontrol.hr/

Autor: Martinović Žarko

I ove godine s nama je opet AVL -AST d.o.o kao srebrni partner! Hvala!

Web: www.avl.com

Autor: Martinović Žarko

S nama je ove godine i tvrtka ATINEL d.o.o. Sigurno vas zanimaju detalji o njima :).

Web: www.atinel.hr

Autor: Martinović Žarko

Naš novi srebrni partner je tvrtka OASYS SISTEMI d.o.o. I oni su prvi puta s nama. Mi im se na tome zahvaljujemo.
Web: www.oasys.com

Autor: Martinović Žarko

Prvi puta kao partneri su s nama i tvrtka VMD PROMET. Odbor im se od srca zahvaljuje na donaciji!

Web: www.vmd-promet.hr

Autor: Martinović Žarko

Mlada IT tvrtka je postala partner u odlasku studenata FER -a. Hvala!!!

Web: http://www.nanobit.hr/

 

Autor: Martinović Žarko

I ove godine nas tvrtka Poslovna inteligencija d.o.o. prati u svojstvu srebrnog sponzora! Najsrdačnije se zahvaljujemo na partnerstvu. Ukoliko želite nešto više saznati o njima: http://www.inteligencija.com/

 

 

Autor: Martinović Žarko

Brončani partneri

I na kraju, naš zadnji brončani partner je tvrtka Shneider - Electric. Njima hvala, a vi više o njima potražite na njihovoj službenoj web stranici:

 

www.schneider-electric.hr

Autor: Martinović Žarko

Drugu godinu zaredom je s nama i tvrtka iz Slavonskog Broda - Automatizacija industrijskih postrojenja! Njima od srca hvala!

Autor: Martinović Žarko

Tvrtka Končar - KPT d.d., zajedničko društvo Siemnsa i Končara je i ove godine naš brončani partner! Hvala!

 

http://www.koncar.com/products_and_services/Transformers/Transformers_Power_transformers

Autor: Martinović Žarko

Tvrtka Duplico d.o.o. je i ove godine naš brončani partner! Hvala!

 

http://www.duplico.hr/

 

Autor: Martinović Žarko

Tvrtka Končar - KET je po drugi puta naš brončani partner! Hvala!

 

Web: www.koncar-ket.hr/

Autor: Martinović Žarko

I ove godine je s nama Tim Kabel. Hvala im što prepoznaju naša nastojanja u natjecanjima u znanju i razvijanju sveučilišnog sporta.

Web: www.tim-kabel.hr

 

 

 

 

Autor: Martinović Žarko

Naš velika ICT tvrtka je ove godine opet brončani partner! Njima hvala!

Web: http://www.ericsson.com/hr/

Autor: Martinović Žarko

Drugu godinu zaredom tvrtka Kontakt d.o.o s nama je kao brončani partner. Hvala!

Web: http://www.kontakt-zd.hr/

Autor: Martinović Žarko

Tvrtka Equidem je i ove godine brončani partner odlaska studenata FER -a na Elektrijadu!

 

Više o tvrtki možete pronaći na: http://www.equidem.biz/

Autor: Martinović Žarko

Potvrđen je naš prvi brončani partner, to je Elka d.o.o. Najsrdačnije se zahvaljujemo na partnerstvu za ovogodišnje natjecanje. Više o samoj tvrtki možete pročitati na njihovom službenom webu: http://www.elka.hr/

Autor: Martinović Žarko

OSTALI