Partneri FERa na Gamesima 2022.

 

Span je hrvatska IT kompanija globalnog dosega specijalizirana za stručno projektiranje i razvoj informacijskih sustava te tehničku podršku poslovnim korisnicima i velikim korporacijama, te zapošljava neke od najiskusnijih IT profesionalaca u regiji.

Ponosni smo što je Span ove godine naš platinum partner, uvelike doprinijevši sudjelovanju FER-a na ovogodišnjim Gamesima!

 

Končar grupa se na svojem stoljetnom putu prometnula u regionalnog lidera u rješenjima iz segmenta proizvodnje, prijenosa i distribucije električne energije, tračničkih vozila i infrastrukture te digitalnih platformi. Danas je jedan od najvećih hrvatskih izvoznika i nositelja inovacija, tehnološkog napretka i standarda kvalitete te ima reference na čak 130 tržišta diljem svijeta.

Zahvale Končaru na dugogodišnjoj suradnji, ove godine u obliku brončanog partnerstva! 

 

Syntio je tvrtka koja se bavi podatkovnim inženjeringom u cloudu i svoju ulogu na tržištu vidi kao povezivanje podatkovnog inženjeringa, cloud tehnologije i inovativnosti. Cilj tvrtke i njezinih zaposlenika, je pomoći drugim tvrtkama u unaprjeđenju njihovog poslovanja kroz digitalnu transformaciju.

Hvala Syntiu na prepoznatom potencijalu FERa i brončanom partnerstvu!

 

dSPACE je stabilna, privatna njemačka kompanija koje djeluje više od 30 godina, te globalno vodeća tvrtka u razvoju alata za razvoj elektroničkih kontrolnih jedinica. dSPACE razvojna rješenja se uglavnom koriste u automobilskoj industriji gdje se uspješno primjenjuju za razvoj i testiranje ugrađene elektronike.

Veliko hvala dSPACE-u na ukazanom povjerenju i ovogodišnjem brončanom partnerstvu!