PlayNirvana - zlatni+ sponzor

Veliko hvala tvrtki PlayNirvana na ukazanom povjerenju i suradnji. Bilo nam je zadovoljstvo i radujemo se budućim suradnjama.

 

Unesite svijet tehnoloških inovacija s PlayNirvana!

 

Hej, studenti! Jeste li spremni za izazov i želite raditi na zanimljivim projektima u industriji klađenja i lutrije? Ako ste talentirani, ambiciozni i željni učenja, PlayNirvana je pravo mjesto za vas! Naša tvrtka pruža priliku mladim developerima da rade na inovativnim projektima, koristeći najnovije tehnologije u razvoju enterprise softvera za betting i lottery industriju.

 

Rad u malom, ali dinamičnom timu: PlayNirvana se sastoji od malog tima visokokvalitetnih developera koji su strastveni prema svom radu. Rad u našem timu pružit će vam priliku za suradnju s talentiranim kolegama, učenje iz prve ruke od iskusnih developera te brži napredak u vašoj karijeri.

Mogućnost rada na edge tehnologijama: Kao član PlayNirvana tima, radit ćete na projektima koji koriste najnovije tehnologije. Ovo će vam pružiti priliku za kontinuirano učenje i usavršavanje vaših vještina.

 

Prilika za rast i razvoj: U PlayNirvana, cijenimo vaš trud i zalaganje te želimo pomoći u vašem profesionalnom razvoju. Kroz mentorstvo, edukaciju i prilike za napredovanje unutar tvrtke, podržavamo vašu karijeru i pomažemo vam u ostvarivanju vaših ciljeva.

 

Fleksibilnost i podrška: Razumijemo da su studij i rad zahtjevni, te smo spremni pružiti fleksibilnost kako bismo vam omogućili usklađivanje obaveza na poslu i fakultetu. Također nudimo podršku i savjetovanje kako biste se što bolje snašli u radnom okruženju i izazovima koje ono donosi.

 

Ako ste mladi developer u potrazi za izazovnim i zanimljivim prilikama u industriji klađenja i lutrije, ne tražite dalje - PlayNirvana je pravo mjesto za vas! Pridružite se našem timu, razvijajte svoje vještine i grade svoju karijeru radeći na projektima koji će promijeniti industriju.