Elektrijada 2015

Elektrijada je međunarodno sveučilišno natjecanje studenata elektrotehničkih fakulteta na kojem se već pedesetak godina uspješno natječu studenti iz ovog dijela Europe te je najveći godišnji skup studenata elektrotehnike u Europi.

 

Program čine natjecanja u znanju i sportu. Studenti se natječu pojedinačno i ekipno za što bolji ukupni plasman svojih fakulteta. Svrha Elektrijade je kroz natjecanja u znanstvenim disciplinama istaknuti najbolje buduće inženjere, te kroz sportska natjecanja popularizirati sveučilišni sport, potaknuti druženje i razmjenu iskustava među studentima.

 

FER na Elektrijadi sudjeluje od samih početaka, te nakon stanke od dvadesetak godina ponovno je redoviti sudionik Elektrijade. Prošle godine FER je po prvi puta nastupao na natjecanjima u svim kategorijama u znanju i sportu, te je postigao izvrsne rezultate i bio proglašen ukupnim pobjednikom. Želja nam je da ove godine pokažemo da prošlogodišnji uspjeh nije bio slučajnost nego rezultat kvalitetnog i kontinuiranog rada i zalaganja svih "FER-ovaca" :)

 

Elektrijada se ove godine održava u Crnoj gori, Budva, Bečići od 19. do 24. svibnja.


Dame i gospodo!

Došlo je vrijeme za tradicionalnu nagradnu igru! Osmisli novi FER navijački slogan ili pjesmu i osvoji plaćeni odlazak na Elektrijadu!

Cilj je smisliti rečenicu/slogan/pjesmu koja nije komplicirana za izgovor i koju navijačka skupina može u ritmu reproducirati.

Više informacija i pravila u nastavku obavijesti.

Pravila:

1. Svoje ideje u obliku teksta, fotografije ili videa šaljite u naš inbox do 21.4.2015 (do 23:00h).

2. Nakon tog datuma sva primjerena ostvarenja će biti objavljena na našoj facebook stranici te tada slijedi glasovanje u formi lajkanja koje će trajati 14 dana.

3. Tri rada s najviše vaših lajkova ulazi u finale!

4. Stručni žiri će odabrati najkvalitetniji rad između ta tri u finalu te taj sretnik/ca osvaja plaćeni odlazak na Elektrijadu (uključeni put, smještaj i hrana).

Ostala dva rada iz finala osvajaju utješne nagrade. Čekamo vaše kreativne radove!

Vaš OZSN!

Autor: Ivan Kos
Popis obavijesti