Elektrijada 2015

Elektrijada je međunarodno sveučilišno natjecanje studenata elektrotehničkih fakulteta na kojem se već pedesetak godina uspješno natječu studenti iz ovog dijela Europe te je najveći godišnji skup studenata elektrotehnike u Europi.

 

Program čine natjecanja u znanju i sportu. Studenti se natječu pojedinačno i ekipno za što bolji ukupni plasman svojih fakulteta. Svrha Elektrijade je kroz natjecanja u znanstvenim disciplinama istaknuti najbolje buduće inženjere, te kroz sportska natjecanja popularizirati sveučilišni sport, potaknuti druženje i razmjenu iskustava među studentima.

 

FER na Elektrijadi sudjeluje od samih početaka, te nakon stanke od dvadesetak godina ponovno je redoviti sudionik Elektrijade. Prošle godine FER je po prvi puta nastupao na natjecanjima u svim kategorijama u znanju i sportu, te je postigao izvrsne rezultate i bio proglašen ukupnim pobjednikom. Želja nam je da ove godine pokažemo da prošlogodišnji uspjeh nije bio slučajnost nego rezultat kvalitetnog i kontinuiranog rada i zalaganja svih "FER-ovaca" :)

 

Elektrijada se ove godine održava u Crnoj gori, Budva, Bečići od 19. do 24. svibnja.


Dame i gospodo !
Datum elektrijade se polako približava i sve je više upita kako otići na Elektrijadu? Za sve one koji nisu u mogućnosti otići kao članovi sportskih ili znanstvenih sekcija, obavještavamo vas da postoji još jedan način organiziranog odlaska. Postani navijač FER-a!

ILI pošalji slogan i osvoji besplatan put na elektrijadu - link!

Više informacija u nastavku.


Cijena navijačkog paketa za ovogodišnju Elektrijadu iznosi 1300 kn, a uključuje prijevoz, hranu, smještaj, osiguranje i majicu. Zbog ograničenog broja mjesta u autobusu trenutno se ne zna točan broj slobodnih mjesta kojima raspolažemo. Ukoliko broj zaprimljenih prijava bude veći od broja slobodnih mjesta, mogućnost putovanja dobit će oni koji su se prije prijavili. 

Prijave su moguće na linku. Za više informacija nam pošaljite poruku ili se obratite nekom od članova odbora.

Autor: Ivan Kos
Popis obavijesti