Elektrijada 2015

Elektrijada je međunarodno sveučilišno natjecanje studenata elektrotehničkih fakulteta na kojem se već pedesetak godina uspješno natječu studenti iz ovog dijela Europe te je najveći godišnji skup studenata elektrotehnike u Europi.

 

Program čine natjecanja u znanju i sportu. Studenti se natječu pojedinačno i ekipno za što bolji ukupni plasman svojih fakulteta. Svrha Elektrijade je kroz natjecanja u znanstvenim disciplinama istaknuti najbolje buduće inženjere, te kroz sportska natjecanja popularizirati sveučilišni sport, potaknuti druženje i razmjenu iskustava među studentima.

 

FER na Elektrijadi sudjeluje od samih početaka, te nakon stanke od dvadesetak godina ponovno je redoviti sudionik Elektrijade. Prošle godine FER je po prvi puta nastupao na natjecanjima u svim kategorijama u znanju i sportu, te je postigao izvrsne rezultate i bio proglašen ukupnim pobjednikom. Želja nam je da ove godine pokažemo da prošlogodišnji uspjeh nije bio slučajnost nego rezultat kvalitetnog i kontinuiranog rada i zalaganja svih "FER-ovaca" :)

 

Elektrijada se ove godine održava u Crnoj gori, Budva, Bečići od 19. do 24. svibnja.


Za početak, svi pojačajte zvučnike na maksimum i kliknite na sljedeći link: http://youtu.be/IE2k3YMjRms.

A sada u ritmu ovog planetarno popularnog crnogorskog ljetnog hita zaplešite i vrištite od sreće! Da, pogodili ste, ovogdodišnja Elektrijada održava se u Budvi! Točnije, u Bečićima, gradskom naselju na njezinom sjeveroistočnom dijelu. Plaža duga 2 kilometra, prekrasno Jadransko more, savršena ekipa, ma ne može bolje!

 

Nakon prvotnog naleta uzbuđenja, ponavljamo još jednom: Elektrijada 2015 održat će se u Bečićima u Crnoj Gori, od 19. do 24. svibnja, a više o samom događaju možete pratiti na službenoj stranici ili Facebooku.

 

Posljednjih godina stvarno smo pokazali da smo najbolji: dva prva mjesta u generalnom plasmanu, dva prva mjesta iz sporta i prvo i drugo mjesto iz znanja. Sve one koji misle da nam ove godine mogu pomoći u obrani naslova pozivamo da prate obavijesti o kvalifikacijskim ispitima iz znanja ili se okušaju u sportu u nekoj od mnogobrojnih sportskih sekcija fakulteta. Ako vam natjecateljski duh nije jača strana i nemate želje sudjelovati u samom natjecanju, uvijek postoji opcija da s nama putujete kao navijač i podržite svoje kolege i prijatelje. Više informacija o navijačkim paketima bit će objavljeno naknadno.

 

 

Autor: Ivan Kos
Popis obavijesti