Elektrijada 2015

Elektrijada je međunarodno sveučilišno natjecanje studenata elektrotehničkih fakulteta na kojem se već pedesetak godina uspješno natječu studenti iz ovog dijela Europe te je najveći godišnji skup studenata elektrotehnike u Europi.

 

Program čine natjecanja u znanju i sportu. Studenti se natječu pojedinačno i ekipno za što bolji ukupni plasman svojih fakulteta. Svrha Elektrijade je kroz natjecanja u znanstvenim disciplinama istaknuti najbolje buduće inženjere, te kroz sportska natjecanja popularizirati sveučilišni sport, potaknuti druženje i razmjenu iskustava među studentima.

 

FER na Elektrijadi sudjeluje od samih početaka, te nakon stanke od dvadesetak godina ponovno je redoviti sudionik Elektrijade. Prošle godine FER je po prvi puta nastupao na natjecanjima u svim kategorijama u znanju i sportu, te je postigao izvrsne rezultate i bio proglašen ukupnim pobjednikom. Želja nam je da ove godine pokažemo da prošlogodišnji uspjeh nije bio slučajnost nego rezultat kvalitetnog i kontinuiranog rada i zalaganja svih "FER-ovaca" :)

 

Elektrijada se ove godine održava u Crnoj gori, Budva, Bečići od 19. do 24. svibnja.


Dragi čitatelji i čitateljice, objavljen je natječaj za izradu logotipa Elektrijade 2015!

Nagrada? Besplatno sudjelovanje!

Natječaj se sastoji od 4 dijela, a svaki je opisan u nastavku:

 1. Slanje loga na e-mail adresu marko87milosavljevic@gmail.com sa sljedećim informacijama:

  • ime i prezime

  • e-mail adresu,

  • kontakt telefon,

  • naziv fakulteta i grada u kojem studirate

  • logotip u vektorskom formatu (PDF, SVG i sl.)

  • logotip u JPG formatu

    Rok za slanje ideja je 22.03.2015. u ponoć

 1. Prvi izborni krug provest će komisija sastavljena od članova IO ZSET-a. U obzir se uzimaju samo prijave koje sadrže logotip zadanih formata. Ukoliko je logotip uvredljive prirode, prijava se ne uzima u obzir. Selekcija će se održavati od 22. do 24.03.2015. u ponoć.

 2. Drugi izborni krug odvijat će se na facebook stranici Elektrijade 2015 gdje će se logotipovi koji su prošli prvi izborni krug natjecati u broju prikupljenih lajkova. Tri logotipa s najvećim brojem lajkova ulaze u finalnu selekciju. Natjecanje u prikupljanju lajkova počinje objavom rezultata prvog kruga, a završava 15.04.2015. u ponoć.

 3. Treći izborni krug provest će IO Elektrijade 2015. U ovom krugu odbor će glasati za jedan od tri najbolja logotipa iz prethodnog kruga. O pobjedičkom logotipu odbor će odlučivati od 15. do 17.04.2015. godine u ponoć, kada će se proglasiti pobjednik.

Pobjednik natječaja bit će nagrađen besplatnim sudjelovanjem na Elektrijadi 2015 što uključuje 5 noćenja s punim pansionom u hotelu u Bečićima gdje će se Elektrijada održati.

Natječaj i rezultate pratite na facebook stranici Elektrijade 2015!

Sretno svima koji se prijave!!!

Autor: Mirko Kokot
Popis obavijesti