ELEKTRIJADA NA FERU

Elektrijada je međunarodno sveučilišno natjecanje studenata elektrotehničkih fakulteta na kojem se već pedesetak godina uspješno natječu studenti iz ovog dijela Europe te je najveći godišnji skup studenata elektrotehnike u Europi.

 

Program čine natjecanja u znanju i sportu. Studenti se natječu pojedinačno i ekipno za što bolji ukupni plasman svojih fakulteta. Svrha Elektrijade je kroz natjecanja u znanstvenim disciplinama istaknuti najbolje buduće inženjere, te kroz sportska natjecanja popularizirati sveučilišni sport, potaknuti druženje i razmjenu iskustava među studentima.

 

FER na Elektrijadi sudjeluje od samih početaka, te nakon stanke od dvadesetak godina ponovno je redoviti sudionik Elektrijade. Prošle godine FER je po prvi puta nastupao na natjecanjima u svim kategorijama u znanju i sportu, te je postigao izvrsne rezultate i bio proglašen ukupnim pobjednikom. Želja nam je da ove godine pokažemo da prošlogodišnji uspjeh nije bio slučajnost nego rezultat kvalitetnog i kontinuiranog rada i zalaganja svih "FER-ovaca" :)

 

Elektrijada se ove godine održava u Mađarskoj (Siofok) od 7. do 12. svibnja.


Drage studentice i studenti,

tradicionalni susret sa Upravom FER-a za studente koji odlaze na Elektrijadu 2014. održat će se 6. svibnja u 12.30 sati u dvorani B4.

Svi koji će putovati na Elektrijadu su obvezni doći na susret! A svi koji neće ići na natjecanje su isto dobrodošli! Kao i svake godine dosad, upoznat ćemo vas sa osnovnim informacijama oko putovanja na natjecanje. Očekuje se i obraćanje članova Uprave FER-a.

Studenti FER-a će sudjelovati na ovogodišnjoj Elektrijadi od 7. do 12. svibnja na Balatonu, Mađarska. Naš fakultet će predstavljati 250 studenata. Ovogodišnje natjecanje je iznimno važno, jer prvi put u povijesti ovog natjecanja FER će braniti osvojeno 1. mjesto od prošle godine.

Web: www.fer.unizg.hr/elektrijada

Facebook: https://www.facebook.com/FerElektrijada

Vidimo se sutra!

 

Autor: Dalibor Lukić
Popis obavijesti