ELEKTRIJADA NA FERU

Elektrijada je međunarodno sveučilišno natjecanje studenata elektrotehničkih fakulteta na kojem se već pedesetak godina uspješno natječu studenti iz ovog dijela Europe te je najveći godišnji skup studenata elektrotehnike u Europi.

 

Program čine natjecanja u znanju i sportu. Studenti se natječu pojedinačno i ekipno za što bolji ukupni plasman svojih fakulteta. Svrha Elektrijade je kroz natjecanja u znanstvenim disciplinama istaknuti najbolje buduće inženjere, te kroz sportska natjecanja popularizirati sveučilišni sport, potaknuti druženje i razmjenu iskustava među studentima.

 

FER na Elektrijadi sudjeluje od samih početaka, te nakon stanke od dvadesetak godina ponovno je redoviti sudionik Elektrijade. Prošle godine FER je po prvi puta nastupao na natjecanjima u svim kategorijama u znanju i sportu, te je postigao izvrsne rezultate i bio proglašen ukupnim pobjednikom. Želja nam je da ove godine pokažemo da prošlogodišnji uspjeh nije bio slučajnost nego rezultat kvalitetnog i kontinuiranog rada i zalaganja svih "FER-ovaca" :)

 

Elektrijada se ove godine održava u Mađarskoj (Siofok) od 7. do 12. svibnja.


Vrijeme je za sakupljanje životopisa svih naših natjecatelja.

Kao i prošle godine, našim smo tvrtkama partnerima u prijedlogu suradnje ponudili uvid u bazu životopisa svih naši natjecatelja na Elektrijadi. Stoga vas molimo da popunjavanju istih pristupite ozbiljno. Ako niste sigurni kako kvalitetno popuniti životopis, u gornjem desnom kutu imate link na primjer popunjavanja.

 

LINK: https://elektrijada.kset.org/zivotopisi/unos/

 

Dužnost je SVAKOG sudionika da unese svoj životopis, u protivnom će se provoditi prekršajne mjere koje mogu dovesti i do kaznenih (po zakonu "XXXXX čl. ## st. ##"). Šala mala, ali do elektrijade moraju svi sudionici popuniti životopise, koji će se naravno i prekontrolirati (jer prošle godine je bilo par 'mudraca' koji su samo unijeli podatak dva). Netočno ili nepotpuno popunjeni životopisi će se morati popraviti. Nadamo se da ove godine nećemo morati razmišljati o provedbama spomenutoga zakona o prekršajima i kaznama.

 

P.S. znamo da je još postavljen stari logo Elektrijade na naslovnoj, ali izglasavanje novoga je još u tijeku.

 

Povratak

Autor: Mirko Kokot
Popis obavijesti