I ove godine naši će studenti odmjeriti snage u znanju i sportu s kolegama iz regije, steći nova poznanstva, sklopiti prijateljstva i bit će bogatiji za jedno predivno životno iskustvo. 

Što je to Elektrijada?

Elektrijada je međunarodno sveučilišno natjecanje studenata elektrotehničkih fakulteta na kojem se već pedesetak godina uspješno natječu studenti iz ovog dijela Europe te je najveći godišnji skup studenata elektrotehnike u Europi.

Zašto baš Elektrijada?

Elektrijada je natjecanje u kojem sudionici, natječući se u svojim disciplinama, razvijaju timski duh, međusobnu povezanost i samim time osjećaj da su dio jedne veće zajednice. Budući da se samo natjecanje odvija 5 dana na jedinstvenoj lokaciji gdje su svi sudionici smješteni i izravno povezani, stvara se prilika za druženje, razmjenu priča i iskustava koja svima ostaju u lijepom sjećanju. Elektrijada kao takva predstavlja dio studiranja koji svaki student zaslužuje i može osjetiti ako pokaže malo odvažnosti. 

Kad i gdje je Elektrijada?

Ove godine Elektrijada se održava u Crnoj Gori, Budva - Bečići, od 20. do 25. svibnja.

Što mi je činiti?

Izaberite predmet koji vam odgovara s popisa natjecateljskih predmeta, prijavite se na prijemni ispit i zablistajte!
Ako ste više sportski tip i timski igrač, nađite svoje mjesto u nekoj od sportskih sekcija i zablistajte na terenu u bojama FER-a.

Vidimo se!

 

 


Obavijesti - Arhiva

Povratak

Rezultati 1 - 2 od 2
Stranica 1 od 1
Po stranici: 
Sortiraj po: Naslov    Autor    Datum ↓  
[^] Studenti FER-a osvojili drugo mjesto na Elektrijadi 2017. u Crnoj Gori Objavljeno 30. 5. 2017. u 13:59  ( Saša Tepić )
[^] Idemo na Elektrijadu! Objavljeno 28. 2. 2017. u 22:23  ( Saša Tepić )