Elektrijada na FERu

 

Elektrijada je međunarodno sveučilišno natjecanje studenata elektrotehničkih fakulteta na kojem se već 50-ak godina uspješno natječu studenti iz Europe. Svake godine na Elektrijadi sudjeluje više od 1000 studenata iz zemalja poput Hrvatske, Slovenije, Bosne i Hercegovine,  Poljske, Češke, Slovačke, Bugarske, Srbije, Rumunjske, Makedonije, Crne Gore, pa ova manifestacija predstavlja najveći godišnji skup studenata elektrotehnike u Europi.

 

Glavni dio manifestacije čine natjecanja u znanju i sportu na kojima se studenti natječu ekipno i pojedinačno za što bolji ukupni plasman svojih fakulteta. Cilj Elektrijade je kroz natjecanja u znanstvenim disciplinama istaknuti najbolje buduće inženjere, te kroz sportska natjecanja popularizirati sveučilišni sport, potaknuti druženje i razmjenu iskustava među studentima. Dobro organiziran program Elektrijade, uz atraktivnu turističku lokaciju i mnoštvo studentata, svima jamči dobar provod i nezaboravne trenutke.

 

FER na Elektrijadi sudjeluje od samih početaka, a nakon stanke od dvadesetak godina, prije dvije godine je sudjelovao na 50. Elektrijadi i ostvario zapažene rezultate. Želja nam je da ove godine budemo još bolji i ostvarimo uspjeh dostojan našeg fakulteta :).

 

Elektrijada se ove godine održava u Bugarskoj (Kranevo) od 18. do 23. svibnja.


TIM Kabel novi ovogodišnji sponzor...

Ostvarena suradnja s tvrtkom TIM Kabel koja će sponzorirati natjecatelje FER-a na ovogodišnjoj Elektrijadi, ovim putem im se zahvaljujemo.

 

Više o tvrtki možete saznati na http://www.tim-kabel.hr/ ili u nastavku obavijesti.

 

Tim Kabel d.o.o. vodeća je tvrtka u regiji koja se bavi veleprodajom i distribucijom  svih vrsta kabela i vodiča. Tvrtka se može pohvaliti širokim asortimanom proizvoda kojeg čine samo najkvalitetniji proizvodi 30-tak renomiranih svjetskih i europskih proizvođača kabela i vodiča. Prodajni centri nalaze se u Zagrebu, Splitu, Osijeku i Beogradu a koordinira ih stručni tim od 39 zaposlenih. Širok asortiman nudi na dispoziciji sve potrebne vrste kabela od optičkih, svjetlovodnih, instalacijskih, energetskih, telekomunikacijskih, signalnih, LAN kabela, koaksijalnih i mnogih drugih. Tvrtka je kroz cijeli svoj vijek poslovanja od1991. godine kada je osnovana (od garaže do tvrtke sa 14% tržišnim udjelom) čvrsto slijedila viziju biti ponuđač koji će najbrže ponuditi i isporučiti najkvalitetniji proizvod i uslugu, po najboljim cijenama, te na taj način najučinkovitije zadovoljiti potrebe kupaca. Na vrhu liste prioriteta postavljene su kao glavne predispozicije daljnjeg napretka i razvoja obiteljske tvrtke, vrhunska usluga, pouzdanost i društvena odgovornost prema svojim zaposlenicima, klijentima, poslovnim partnerima i zajednici.

Autor: Mirko Cerovac
Popis obavijesti

Česta pitanja

Forum

Sortiraj prema: naslovu | vremenu zadnjeg odgovora | vremenu otvaranja teme
Naslov Odgovori Zadnji odg.