Obavijesti

Akcija Springerovih naslova

U tijeku je akcija Springerovih naslova stručne literature iz područja tehničkih znanosti. Naslovi su sniženi 50%, a akcija vrijedi do kraja listopada. Zainteresirani se mogu javiti na ferlib@fer.hr do 25. 10. 2019. godine.

Popis naslova možete pogledati ovdje.

Autor: Branka Marijanović
Raspored edukacijskih radionica o...

Objavljen je raspored edukacijskih radionica  o elektroničkim izvorima znanstvenih i stručnih informacija za listopad 2019. godine. Edukacijske radionice održavaju se u elektroničkoj učionici na polukatu Nacionalne i sveučilišne knjižnice u Zagrebu.

 

 

23. 10. 2019. 13:30-15:00

Značaj bibliometrijskih analiza u kvantitativnom vrednovanju kvalitete znanstvene djelatnosti

30. 10. 2019. 13:30-15:00

Elektronički izvori znanstvenih i stručnih informacija

Za radionice se možete prijaviti ovdje.

Autor: Branka Marijanović
Emerald Publishing Workshop

U suradnji s Nacionalnom i sveučilišnom knjižnicom u Zagrebu Emerald Publishing organizira radionicu o znanstvenom publiciranju koja će se održati 21. listopada 2019. godine u 11.30 sati u seminarskoj dvorani na polukatu (mezaninu) Nacionalne i sveučilišne knjižnice.

Na radionici će biti predstavljene:

– aktualne teme vezane uz znanstveno istraživanje i objavljivanje radova

– nova platforma Emerald Insight putem koje je hrvatskoj znanstvenoj i akademskoj zajednici dostupan pristup na pretplaćen sadržaj Emerald eJournals Premier

Sudionici će naknadno dobiti potvrdu o sudjelovanju, a na radionicu se možete prijaviti ovdje.

Autor: Branka Marijanović
ProQuest One Academic Day

Sveučilište u Zagrebu i ProQuest zajednički organiziraju ProQuest One Academic Day koji će se održati se u utorak 22. listopada 2019. godine u auli Sveučilišta u Zagrebu, Trg Republike Hrvatske 14.

Više o ProQuestu možete naći na poveznici: proquest.com, a registrirati se možete pomoću obrasca za prijavu koji se nalazi na poveznici: https://forms.gle/e3CGBZo6csHah8Hz6

Program događanja nalazi se u opširnijem sadržaju obavijesti.

Autor: Branka Marijanović

Repozitorij