Klub studenata elektrotehnike - KSET

Klub studenata elektrotehnike, popularni KSET, djeluje od kraja šezdesetih godina prošlog stoljeća. Organiziran je u devet sekcija, na tri područja: glazbenom, kulturnom i znanstveno-tehničkom.

Klub studenata elektrotehnike, poznatiji kao KSET, smjestio se u bivšoj kotlovnici FER-a, a ima titulu najstarijeg studentskog kluba na ovim prostorima.

Djeluje od kraja šezdesetih godina prošlog stoljeća, a od tada je KSET postao kultno okupljalište zagrebačke alternativne scene, utočište dobre glazbe i najdraže mjesto za popiti kavu, odigrati partiju šaha ili predahnuti nakon predavanja.

Klubom upravlja gotovo 300 volontera okupljenih u studentskoj udruzi SS FER. Unutar kluba se nalazi devet sekcija: biciklistička, disko, dramska, foto, glazbena, planinarska, računarska, tehnička i video sekcija. Volontiranje u KSET-u pruža jedinstveno iskustvo, a mnogi su stekli znanja koja vrijede za cijeli život. KSET je s vremenom postao i mjesto gdje su se razvila brojna prijateljstva i poznanstva – mjesto kojeg se rado prisjećaju ne samo FER-ovci nego i studenti drugih fakulteta.

Klub nakon 20 sati postaje mjesto održavanja brojnih koncerata i klupskih programa, a može se pohvaliti i vrlo uspješnim game nightovima i filmskim projekcijama. KSET je ujedno i organizator najveće brucošijade, Brucošijade FER-a, Job Faira (sajma poslova), kao i brojnih radionica, predstava, tečajeva i školica.

Članom KSET-a može postati svaki student koji je motiviran djelovati u jednoj od devet KSET-ovih sekcija. 

 

Web stranice KSET-a