Humanitarna akcija sekcije FER esports

U nedjelju, 19. prosinca 2021. na FER-u je održana dobrotvorna akcija prikupljanja sredstava za društvo "Mali zmaj". Njihov je cilj poboljšanje kvalitete života siromašne i nezbrinute djece, a u tome im je odlučila pomoći esports sekcija FER-a!

Jedna od mnogih interesantnih aktivnosti bila je tombola u kojoj su sudionici nakon donacije mogli okušati sreću te osvojiti nagrade poput coaching sesije u LoL-u ili neke od brojnih nagrada koje je osigurao FER. Neki su se tako tek zasladili čokoladicom, dok su sretnici kući odnijeli hoodicu FER-a. Ljubitelji kartaških igara u popodnevnim su se satima pridružili turnirima u briškuli, beli i trešeti. Događaj su upotpunile mnoge društvene igre koje su donirali poznata trgovina Carta Magica i članovi sekcije. Također, svima je bila dostupna i FER-ova gaming učionica, gdje su posjetitelji mogli igrati igre po svom izboru.

Tijekom trajanja akcije, od 10 do 22 sata, skupljena je svota od 2700 kuna. Hvala svima koji su sudjelovali i pomogli uljepšati blagdane malim zmajevima!

Autor: Monika Hušnjak
Popis obavijesti