Obavijesti

Sveučilište u Zagrebu Fakultet elektrotehnike i računarstva raspisuje natječaj za radno mjesto:

  • Diplomirani knjižničar u Središnjoj knjižnici Fakulteta / radno mjesto I. vrste zvanja – diplomirani knjižničar - 1 izvršitelj na neodređeno vrijeme uz probni rad od šest mjesec

 

Rok prijave na natječaj je 8 dana od objave natječaja u Narodnim novinama.

Više o natječaju možete pročitati u nastavku obavijesti.

 

Autor: Renata Peček
Natječaj za izbor u zvanja i na radna...

 

Sveučilište u Zagrebu Fakultet elektrotehnike i računarstva raspisuje natječaj za izbor u zvanja i na radna mjesta:

1. Nastavnika u naslovnom znanstveno-nastavnom zvanju izvanredni ili redoviti profesor – 1 izvršitelja u naslovnom zvanju.

2. Suradnika u suradničkom zvanju asistent – 3 izvršitelja na određeno vrijeme.

 

Rok za prijavu je 30 dana od dana objave natječaja u Narodnim novinama.  

Više o natječaju možete pročitati u nastavku obavijesti. 

 

Autor: Renata Peček

Obavještavamo kandidate prijavljene na natječaj za izbor vratara – čuvara / ostala radna mjesta III.  vrste – 1 izvršitelj na neodređeno vrijeme uz probni rad od dva mjeseca objavljenog u Narodnim novinama br. 114 od 22. studenoga 2017. godine, biltenu HZZ br. 226 od 22. studenoga 2017. godine i na Internet stranici Fakulteta od 22. studenoga 2017. godine, da je na temelju odluke Dekana od 29. siječnja 2018. godine, a nakon dobivenoga prijedloga povjerenstva za predlaganje izbora za vratara – čuvara / ostala radna mjesta III. vrste izabran Mario Konosić.

Autor: Renata Peček

Obavještavamo kandidate prijavljene na natječaj za izbor voditelja ureda u Zavodu za elektroniku, mikroelektroniku, računalne i inteligentne sustave / položaj III. vrste – voditelj ostalih ustrojstvenih jedinica – 1 izvršitelj na određeno vrijeme (zamjena za bolovanje) uz probni rad od dva mjeseca objavljenog u Biltenu Hrvatskog zavoda za zapošljavanje br. 238 od 8. prosinca 2017. godine, Narodnim novinama broj 122 od 8. prosinca 2017. godine i na Internet stranici Fakulteta od 8. prosinca 2017. godine, da je na temelju odluke Dekana od 26. siječnja 2018. godine, a nakon dobivenoga prijedloga povjerenstva za predlaganje izbora za voditelja ureda u Zavodu za elektroniku, mikroelektroniku, računalne i inteligentne sustave / položaj III. vrste – voditelj ostalih ustrojstvenih jedinica izabrana Maja Strika.    

Autor: Renata Peček

Dokumenti