Prof. dr. sc. Vedran Bilas reizabran...

Fakultetsko vijeće FER-a, 13. ožujka 2024. godine na redovnoj je sjednici tajnim glasanjem s podrškom od 71% pružilo povjerenje dosadašnjem dekanu prof. dr. sc. Vedranu Bilasu za obnašanje dužnosti u sljedećem mandatnom razdoblju od tri akademske godine (2024./2025., 2025./2026. i 2026./2027.).

Vijeće je kandidata izabralo temeljem predloženog Programa rada koji predstavlja kontinuitet u ostvarenju misije FER-a kroz program koji je prihvaćen za prethodno mandatno razdoblje uz strateške ciljeve i nove aktivnosti koji se zasnivaju na dosadašnjim iskustvima provedbe programa, na podacima i analizama Godišnjeg izvješća dekana za akademsku godinu 2023./2024. te prijedlogu Strategije razvoja FER-a za razdoblje 2024. - 2027. godine.

Dekan Vedran Bilas je nakon reizbora zahvalio Vijeću na povjerenje i poručio:

"FER je u ciklusu velikih ulaganja u obnovu infrastrukture kampusa u Unskoj, koja će snažno obilježiti sljedeće tri godine, uz koja očekujemo i prvi ciklus financiranja po modelu programskih ugovora za koji smo uvjereni da će dati značajan zamah razvoju Fakulteta. 

Nastavit ćemo podizati međunarodnu vidljivost istraživanja i obrazovanja na FER-ukvalitetu nastave i studentskog iskustva. FER se transformira iz ugledne hrvatske u prepoznatljivu europsku instituciju koja stvara vrhunske stručnjake i odgovorne lidere."

Čestitamo dekanu na reizboru i pružamo podršku u ostvarenju ciljeva! 

    

 

Autor: Ira Vince
Popis obavijesti