Sedamnaesti Job Fair je iza ugla, a što se mijenja otkrivamo sad!

Ipak, neke stvari ostaju iste…
Ostaje sve što volite! Uz mnoštvo štandova na kojima će ti predstavnici poduzeća reći nešto više o svojem poduzeću i industriji iz koje dolaze, moći ćeš uživati u talkovima, panel raspravi, radionicama i Loosen up zabavi. Dođi i budi u toku! Saznaj najnovije vijesti o najaktualnijim temama u industriji koja te zanima, nauči nešto novo ili se jednostavno dobro zabavi. Svakako ne propusti ovu jedinstvenu priliku!


Neobično vrijeme?

Ranije nego inače, 17. Job Fair stiže 8. i 9. svibnja! Priključi se jednom od najvećih okupljanja s preko dvije tisuće posjetitelja i preko sto tehnoloških poduzeća. Iskusi upoznavanje s više od 100 domaćih, regionalnih i inozemnih poduzeća te njihovim specifičnim industrijama.


Da, opet se selimo!

Ove godine Job Fair nastavlja tradiciju selidbe! Novo mjesto druženja bit će Mozaik Event Centar (Slavonska avenija 6/2). Konkretno, družit ćemo se u dvoranama Zemlji, Vatri i Vodi. Pripremite se za transformaciju ovog prostora u centralno mjesto okupljanja tehnoloških stručnjaka tijekom dva dana. Opsežan program omogućit će različite oblike druženja, a uskoro ćeš saznati i točan raspored.


Kako se prijaviti?

Registrirati se možeš putem internetske stranice Job Faira. Kad napraviš svoj profil, dobivaš QR kod s kojim ćeš moći ući na sajam. Osim toga, moći ćeš na internetskoj stranici rezervirati mjesto na radionicama, ali više o tome saznat ćeš uskoro prilikom objave detaljnog programa.

Za više informacija čitaj novosti na našoj internetskoj stranici. Prati na nas našoj FacebookInstagram i LinkedIn stranici. Također, pretplati se na naš YouTube kanal gdje možeš pratiti Job Fair uživo, ali i vidjeti kako nam je bilo prošle godine. Job Fair organiziraju FER, Savez studenata FER-a (SS FER) i Klub studenata elektrotehnike (KSET).

Autor: Marin Capan
Popis obavijesti