Alumni odbor FER-a poziva na proljetno izdanje FERConnecta, redovito okupljanje FER alumna, koje će se održati na FER-u, u utorak 23. travnja 2024. u 17:00 u dvorani D1. Događaj je otvoren i široj javnosti!

Ovoga puta na FERConnectu proslavit ćemo uspjeh našeg tima robotičara koji se nedavno popeo na svjetski tron u robotici u dalekom Abu Dhabiju te saznati detalje o tome kako je izgledao njihov dalek i dug put.

Očekuje vas priča o uspjehu, priča koja nalikuje na onu "Davida i Golijata", jer iako su mnogi konkurenti imali "veće mišiće", neusporedivo značajnije financijske resurse, u pobjedi je presudilo isto što i kod Davida i Golijata. Ono što dolazi iznutra. Iz Davidove glave ili bolje reći: iz FER-ovih glava.

Drugoplasirani na natjecanju, tim KAIST-a (The Korea Advanced Institute of Science and Technology), raspolagao je godišnjim budžetom od 900 milijuna USD, no pobjedila je naša ekipa, osamnaestero članica i članova s FER-a.

Uspjehu našeg tima doprinijelo je dugoročno, fokusirano ulaganje u kapacitete FER-a, izlaganje najjačoj međunarodnoj konkurenciji te kontinuiran prijenos znanja s generacije na generaciju. Sve to, i još ponešto drugo, komprimirano je u našem pobjedničkom timu te su upravo oni zasluženo odnijeli najviše priznanje - da su sami vrh svjetske robotike!

Dođite na FER i saznajte sve detalje o njihovom putu do uspjeha.

Pogledajte program FERConnect i prijavite svoj dolazak na poveznici Na valovima robotike.

Autor: Ira Vince
FERConnect - Na valovima robotike
23. travnja 2024. 17:00  -  18:30
D1
Popis obavijesti