Natječaj za upis studenata na...

Otvoren je natječaj za upis studenata na poslijediplomski specijalistički studij Informacijska sigurnost za stjecanje akademskog stupnja sveučilišni specijalist informacijske sigurnosti.

Prijave možete poslati poštom na Fakultet elektrotehnike i računarstva u Zagrebu, Unska 3 do 23. prosinca 2021. godine ili na adresu e-pošte specijalisticki.studij@fer.hr

Detaljnije obavijesti dostupne su na adresi: http://www.fer.unizg.hr/infosig.

Prijavni obrazac dostupan je na web-stranicama specijalističkog studija na gornjoj adresi, unutar izbornika Obrasci i upute.

Na poslijediplomski specijalistički studij može se upisati kandidat sa završenim sveučilišnim diplomskim studijem iz računarstva, informatike ili srodnih informacijskih ili tehničkih grana koji je tijekom sveučilišnog studija stekao najmanje 300 ECTS-bodova ili kandidat sa završenim drugim sveučilišnim diplomskim studijem, uz radno iskustvo na području informacijske i komunikacijske tehnologije. 

Broj slobodnih mjesta: 20.

Studenti poslijediplomskog studija plaćaju školarinu u iznosu od 35.000,00 kuna, a plaća se u dvije rate (17.500,00 i 17.500,00 HRK) pri upisu u prvi i drugi semestar.

Nastava započinje u veljači 2022. godine.

Osoba za kontakt: Valentina Čale, prof. (tel: 01/6129-920).

Autor: Valentina Čale
Popis obavijesti