Iskoristite svoj životopis za prijavu na drugi Job Fair Meetup i upoznajte predstavnike 55 tehnoloških poduzeća iz sedam industrija!

Baza životopisa za drugi po redu Job Fair Meetup službeno je otvorena! Čak 55 vrhunskih poduzeća predstavit će se na Fakultetu elektrotehnike i računarstva ili u Klubu studenata elektrotehnike od 10. do 14. svibnja 2021. godine, stoga prijavite se već danas i osigurajte svoje mjesto! Saznajte sve o karijernim prilikama u opuštenoj atmosferi putem ležernog umrežavanja i sudjelujte u neformalnom dijeljenju iskustava, ali i stjecanju novih znanja na talkovima, radionicama i panel raspravama. Samo par klikova dijeli vas od početka razvijanja karijere u Hrvatskoj i upoznavanja sa stručnjacima iz industrije.

Prijavite se danas

Registrirajte se putem Job Fair Meetup internetske stranice i predajte životopis kako biste na svoju adresu e-pošte dobili QR kod koji će volonteri kao ulaznicu skenirati na ulazu u KSET ili na FER. Također, taj će isti kod predstavnici poduzeća prilikom upoznavanja moći skenirati i tako vas jednostavnije pronaći u bazi među ostalim životopisima.

Saznajte koja će poduzeća sudjelovati na drugom Job Fair Meetupu, a čiji predstavnici dolaze iz sedam različitih industrija koje će biti raspoređene po dvije industrije tijekom pet dana trajanja događaja. Više informacija nalazi se u nastavku obavijesti.

Bez prijava nema ulaza

U skladu s aktivnim epidemiološkim mjerama i ograničenim brojem osoba koje mogu biti u zatvorenim prostorima, važno je da nakon prijave odaberete talk, radionicu ili panel raspravu na kojoj želite sudjelovati kako biste rezervirali svoje mjesto. U slučaju viška slobodnih mjesta, moći ćete se priključiti bez rezervacije, ali uz QR kod. Bez obzira dolazite li uživo ili pratite događaj putem prijenosa uživo, trebate predati svoj životopis u bazu koji će i dalje biti vidljiv i dostupan svim poduzećima koja sudjeluju na Job Fair Meetupu.

Dijeli se i nagrada

Kod prijave na Job Fair Meetup možete ispuniti i polje "Prijedlog slogana Job Fair Meetupa" čime se uključuješ u nagradni natječaj "Predloži moto i ulovi novi G9 Moto", u kojem možeš osvojiti godišnju pretplatu za časopis VIDI i novu Motorolu Moto G9 Power! Detalje nagradnog natječaja možeš pročitati u Pravilniku.

Job Fair Meetup će biti organiziran u skladu s važećim epidemiološkim mjerama Nacionalnog stožera civilne zaštite, koje će vrijediti u periodu organizacije događaja.

Za više informacija pratite Job Fair Meetup internetsku stranicu, Facebook stranicu, Instagram profil i YouTube kanal. Drugi Job Fair Meetup organiziraju FER, Centar karijera FER-a, Savez studenata FER-a (SS FER) i Klub studenata elektrotehnike (KSET).

Autor: Tea Jermaniš
Popis obavijesti