Dođite na Dane otvorenih prozora FER-a!

Dragi maturanti, dragi budući studenti i studentice FER-a! Pozivamo vas na Dane otvorenih prozora FER-a koji će se, od 19. do 21. studenoga 2020. godine, održati online u sklopu ovogodišnje Smotre Sveučilišta u Zagrebu.

Pripremili smo vam bogat program, mnoštvo zanimljivih i korisnih informacija o FER-u te niz prilika za razgovor s našim studentima i nastavnicima koji se bave robotikom, razvojem videoigara i izgradnjom pravog svemirskog satelita.

Super FER nagrade vas čekaju na turnirima i kvizovima! Okupite ekipu i prijavite se na online turnire u LOL-u, šahu i igri GO. Upute za prijavu na turnire nalaze se na https://smotra.fer.unizg.hr/.

Ove godine predstavljamo šest nagrađenih radova - Jamb, Raketa, Twitter, Mundus, Motor i Zbirka online, a FER je već otprije poznat i po studentskim startupima, čija ćete iskustva također imati priliku poslušati izravno od njihovih kreatora. Ne smijemo zaboraviti novu emisiju prvog hrvatskog fakultetskog podcasta - "podkist", a ujedno ekskluzivno najavljujemo premijeru i još jednog, potpuno novog podcasta - "ŽensCast".

U četvrtak, 19. studenoga kliknite s FER-om i družite se s nama puna tri dana!

Autor: Petra Škaberna
Dani otvorenih prozora
19. studenog 2020. 10:00  -  21. studenog 2020. 15:00
Popis obavijesti