Projektiraj i ugradi uz skupine E

Sva poduzeća ovdje imaju zajedničku jezgru. Iz ljubavi prema svojem poslu razvijaju proizvode budućnosti koji će ljudima olakšati sadašnjost. Svoj posao žele učiniti isplativim, ekološki prihvaćenim i korijenski domaćim. Uz strane suradnike, partnere, ulagače te kupce brže razvijaju IoT područje, a domaći stručnjaci postaju sve traženiji. Skupine koja okupljaju poduzeća koja se bave ugradbenim računalnim sustavima u potrazi za software i hardware programerima, a plan im je sve ih pronaći na Career Speed Datingu.

Skupina E1

Skupina E2

Pročitaj više o svakom poduzeću u nastavku obavijesti!

Uklapaš li se u viziju Altpro rada? Odgovor ćeš saznati na ovogodišnjem Career Speed Datingu. No, čime se oni bave? Razvijaju i proizvode signalno-sigurnosne opreme za željeznička vozila i infrastrukturu. Ipak, ono najbitnije čine njihovi zaposlenici. Zato postani i ti dio njihovog tima!

Svoju priču započeli su vizijom o sportskom automobilu, a sada su predvodnici inovacijske i tehnološke revolucije. To su Rimac Automobili. Ovo je prilika za sve one koji su se kao djeca igrali s autićima, a kasnije maštali o izgradnji automobila. Točnije, maštali o izgradnji svih sitnih komponenata koje grade taj automobil.

Budući da su inovacija i izvrsnost glavni pokretači ovog poduzeća, trenutačno su u misiji regrutacije svog tima razvoja i istraživanja. Govorimo o DOK-INGu. Poduzeću koje razvija strojeve koje odađuju posao ljudi u opasnim situacijama i tako spašavaju živote.

U ovom poduzeću razvijat ćeš namjenska, ugrađena i aplikativna softverska i hardverska rješenja fokusirana na IoT i Industriju 4.0. X-LOGIC svoja rješenja primjenjuje u industriji, telekomunikacijama i vojnoj tehnologiji. Svoje zaposlenike nastoje motivirati i osposobiti za samostalan rad i preuzimanje odgovornosti za tehničku konkurentnost.

INETEC je jedno od vodećih poduzeća u području razvoja tehnologije za ispitivanje vitalnih komponenti nuklearnih elektrana nerazornim metodama. Osim toga, oni provode ispitivanja i korektivne akcije te se bave izradom različitih inženjerskih studija.

Gideon Brothers je poduzeće koje privlači pažnju svojom revolucionarnom tehnologijom temeljenoj na vizualnoj percepciji. Roboti su mnogima budućnost, ali ovoj ekipi oni su sadašnjost. U Gideonu ćeš imati priliku raditi s humanoidnim robotima koji ne zamjenjuju ljude, već služe kao produžena ljudska ruka.

Čega se prvo sjetiš kad netko kaže grejp? Voća ili električnog bicikla? Ako je tvoj odgovor ovo drugo, prijavi se i dođi na intervju s ekipom iz Greyp Bikesa. Njihov zadatak je dizajn, izgradnja i proizvodnja vrhunskih električnih bicikala s nevjerojatnom tehnologijom i performansama.

Programiraš u jeziku C++? U slobodno vrijeme istražuješ komunikacijske protokole? Umjesto Windowsa koristiš Linux? Ako ti ovo zvuči kao dobar opis tebe, dođi u Byte Lab, suvremenu visokotehnološku tvrtku specijaliziranu za razvoj elektroničkih proizvoda.

Prijavi se ovdje do 20. studenoga! Više o Career Speed Datingu pročitaj na internetskoj ili Facebook stranici događaja.

Autor: Tea Jermaniš
Popis obavijesti