Na FER-u pronađi posao iz snova:...

Otvorene su prijave studenata za peti po redu Career Speed Dating, koji će se održati na Fakultetu elektrotehnike i računarstva od 8. do 10. prosinca 2020. godine. Prijave studenata počinju 2. studenoga i traju sve do 20. studenoga godine. Organizatori projekta su Centar karijera FER-a te udruga eSTUDENT. Prijaviti se možete na internetskoj stranici događaja.

Odgovor na pitanje zašto se prijaviti na Career Speed Dating pronađite u nastavku obavijesti.

Ovaj događaj ima mnoge pogodnosti za studente, od upoznavanja ljudi iz struke do mogućnosti dobivanja prakse ili zaposlenja u samo 8 minuta. Studenti mogu izabrati između 44 poduzeća koja su raspoređena u 11 skupina. Poduzeća dolaze iz različitih industrija: telekomunikacije, osiguranje, mobile development, web development, software development, fintech, bankarstvo, energetika itd. Ovo je prilika za susresti se s imenima poput Rimac Automobila, Croatia osiguranja, Gideon Brothers, FIVEa, Infinuma, Byte Laba, Axilisa, SofaScorea, A1, Ericssona i mnogih drugih poznatih poduzeća. Studenti će u prijavi priložiti i svoj životopis koji ulazi u bazu životopisa koja će biti dostupna svim prijavljenim poduzećima.

Ovogodišnja verzija Career Speed Datinga posebna je zbog trenutne situacije uzrokovane koronavirusom. Organizatori će osigurati da se cijeli događaj održi uz poštivanje epidemioloških mjera. Upravo zbog toga su ovogodišnji spoj speed datea i intervjua prilagodili situaciji i smanjili broj poduzeća u svakoj skupini te povećali broj skupina.

U slučaju pogoršanja epidemiološke situacije, alternative su spremne i događaj će se odviti online.

Prijavi se!  

Nemoj propustiti priliku, dođi na Career Speed Dating. Prijavi se ovdje! Više informacija o Career Speed Datingu možete pročitati na internetskoj ili Facebook stranici događaja.

Autor: Tea Jermaniš
Career Speed Dating 2020.
1. prosinca 2020. 09:00  -  3. prosinca 2020. 16:00
FER
Popis obavijesti