Rezultati rujanskog upisnog roka za...

Za rujanski upisni rok za upis na diplomske studije FER-a u akademskoj godini 2020./2021. okončan je razredbeni postupak i formirana lista pristupnika koji su ostvarili pravo upisa.

Pravo upisa na rujanskom roku ostvarila su 273 pristupnika dok 55 kandidata, koji su predali prijave, nisu ostvarili pravo upisa. Ukupno na srpanjskom i rujanskom upisnom roku 559 pristupnika su ostvarila pravo upisa na diplomske studije FER-a.

Svi pristupnici koji su u rujanskom roku predali prijavu za upis na diplomski studij  mogu vidjeti rezultate na stranici: 

http://www.fer.unizg.hr/upis/diplomski/prijava.

Kandidati koji su ostvarili pravo upisa upis trebaju potvrditi uplatom naknade za upisni paket za prvi upis u 1. godinu diplomskog studija u iznosu od 100,00 kuna i upisnine za upis u akademsku godinu u iznosu od 200,00 kuna. Račune za uplatu spomenutih naknada možete preuzeti ovdje. Uplatu je potrebno izvršiti odmah na temelju računa i poziva na broj navedenog na računu koji je jedinstven za svakog studenta, a najkasnije do 25. rujna 2020. godine. Potvrdu o uplati nije potrebno dostaviti. Nakon što uplata bude evidentirana u sustavu, Studentska služba će aktivirati studentska prava na diplomskom studiju.  

Autor: Petra Lukina
Popis obavijesti