Nakon šest mjeseci edukacija, radionica, umrežavanja, prijava na natjecanja, prezentiranja, prototipiranja i razvoja, timovi iz ovogodišnjeg programa FER-ovog studentskog startup inkubatora SPOCK prezentirat će rezultate svog vrijednog rada. Za četvrtu generaciju pristiglo je 19 prijava, odabrano je devet timova koji su ušli u program, a uspješno ga je završilo njih šest. Njihovo predstavljanje pred iskusnim žirijem ćete moći pratiti online 9. lipnja 2020. godine u 17:00 sati, uz prethodnu prijavu na poveznici.

Više informacija o formatu, timovima i članovima žirija pročitajte u nastavku obavijesti.

Demo day na kojem će se predstaviti rezultati ovogodišnjeg programa i timovi četvrte generacije prenosit će se 9. lipnja u 17:00 sati s FER-a, a svi zainteresirani će ga moći pratiti online. Svaki tim će imati tri minute za predstavljanje svog projekta i tri minute za demonstraciju razvijenog prototipa. Zatim će timovi odgovarati na pitanja žirija i publike.

Četveročlani žiri će biti sastavljen od stručnjaka koji imaju bogato iskustvo u radu sa startupima: Ante Magzan (HUB385), Frane Šesnić (ZICER), Jakob Gajšek (Ljubljanski univerzitetni inkubator) i Stevica Kuharski (Fil Rouge Capital). Popis timova koji će se predstaviti na demo dayu možete vidjeti ovdje, a njihove priče i vijesti o njihovim uspjesima možete pronaći u novostima.

Za praćenje prijenosa demo daya svi zainteresirani se mogu prijaviti putem poveznice. Svi prijavljeni će na upisani e-mail dobiti poveznicu putem koje će pristupiti prijenosu demo daya.

Podržimo četvrtu generaciju studentskih startupa i poželimo im puno sreće i uspjeha u budućnosti!

Autor: Matija Srbić
Demo day četvrte generacije SPOCK-a
9. lipnja 2020. 17:00  -  19:00
Popis obavijesti