Sajam poslova Job Fair već petnaest godina uspješno spaja vrhunska domaća, regionalna i inozemna tehnološka poduzeća s hrvatskim studentima. Ove će se godine održati 13. i 14. svibnja 2020. godine na Fakultetu elektrotehnike i računarstva u Zagrebu, a tijekom dva dana trajanja sajma studenti će dobiti priliku razgovarati s potencijalnim budućim poslodavcima i sudjelovati u raznim popratnim sadržajima. Sajam organiziraju FER, Centar karijera FER-a, Savez studenata FER-a (SS FER) i Klub studenata elektrotehnike (KSET).

Više informacija možete pročitati u nastavku obavijesti.

Zbogom prezentacije, dobrodošli talkovi!

Brojna će uspješna domaća i inozemna poduzeća i ove godine zainteresiranim studentima svoje projekte, tehnologije i znanja predstaviti uz razgovor te različite zabavne i edukativne aktivnosti. Uz već otprije poznate praktične radionice, namijenjene stjecanju u praksi korisnih i primjenjivih znanja, ovogodišnje izdanje Job Faira studentima pruža priliku informiranja o najnovijim tehnologijama u industriji, pojedinim projektima poduzeća te specifičnim vještinama koje im mogu pomoći u daljnjem razvoju karijere - kroz niz tematskih talkova koji će se tijekom dva dana sajma održavati u KSET-u. Uz talkove, pozornica KSET-a ugostit će stručnjake iz poslovne i znanstvene sfere na dva panela, čime će studenti dobiti priliku sudjelovanja u uzbudljivim raspravama.

Posjetitelje će i dalje čekati štandovi, a najizdržljivije i kokteli

Studenti će se, osim kroz talkove i radionice, o specifičnostima pojedinih područja i poslova moći informirati i direktno od predstavnika poduzeća na štandovima, koji će se protezati kroz prizemlje FER-a. Uz navedeni glavni program, posjetitelji će imati priliku razgovarati s predstavnicima poduzeća u još opuštenijoj atmosferi, uz glazbu i koktele na Loosen up partyju, koji će se po završetku prvog dana sajma održati u KSET-u.

Prošlogodišnji Job fair srušio je sve rekorde

Četrnaesti Job Fair ugostio je 115 vodećih poduzeća i više od 4000 posjetitelja. Prakse i poslovi mogli su se pronaći u raznim industrijama, uključujući: radio i telekomunikacije, financije, energetiku, automatiku, informacijsku i komunikacijsku tehnologiju i geoprostornu industriju. Na sajmu su, uz mnoga druga vrhunska poduzeća, sudjelovali: Infobip, Rimac Automobili, Five, Nanobit, Infineon, KING ICT, Facebook i Microsoft.

Klikom do karijere

Kako bi se i na ovogodišnjem Job Fairu istaknuli među poslodavcima te povećali šansu za zaposlenjem ili obavljanjem prakse u željenom poduzeću, studenti će tijekom mjeseci koji prethode sajmu, ali i za vrijeme trajanja sajma, moći predati svoj životopis putem internetske stranice Job Faira. Predani životopisi spremaju se u bazu životopisa koja će po završetku sajma biti dostupna poduzećima koja će sudjelovati na petnaestom Job Fairu. Ne propustite priliku u kojoj vam par klikova otvara vrata novoj praksi, poslu ili karijeri! Počnite brusiti svoje životopise već sada jer uskoro objavljujemo kada se CV baza otvara!

Za više informacija pratite internetsku stranicu, Facebook stranicu i Instagram profil Job Faira.

Autor: Nikolina Relić
OTKAZANO - Job Fair
1. siječnja 2020. 10:00  -  17:00
FER
Popis obavijesti