Simpozij industrijske elektronike 2015

Zavod za elektroničke sustave i obradu informacija (ZESOI) tradicionalno organizira Simpozij industrijske elektronike (SINE) - simpozij koji je nastao osamdesetih godina kao okupljanje i upoznavanje bivših i trenutnih studenata Industrijske elektronike. Simpozij tradicionalno organiziraju stariji studenti svake godine, a danas u njemu sudjeluju studenti Obrade informacije i Elektroničkog i računalnog inženjerstva kao nasljednici smjera Industrijska elektronika.

Simpozij se sastoji od informativnog i zabavnog dijela kroz koji se sudionici događaja mogu bolje upoznati. Organizacijski odbor SINE 2015 i ove godine planira Simpozij obogatiti kreativnim dijelom, kako bi se sudionici vratili i iduće godine te postali stalni gosti na okupljanju studenata i stručnjaka iz područja Industrijske elektronike. U spomenutom kreativnom dijelu Simpozija i ove godine nastupit će ženski vokalni sastav Rezonanca.


SINE 2015 održat će se 20.03.2015, u hotelu Panorama Zagreb, s početkom u 20h, a Rezonanca se jako veseli što ponovno nastupa na najdražem joj događaju!
 

Autor: Iva Jarić
Popis obavijesti