Božićni koncert zbora "Ab ovo"

Vrijeme: 17.12.2015.

Mjesto: Veterinarski fakultet

 

 

Rezonanca je po prvi puta svojim zimskim repertoarom nastupila kao gost na božićnom koncertu zbora Veterinarskog fakulteta Ab ovo, koji se održao u prostoru Amfiteatra Veterinarskog fakulteta u četvrtak, 17. prosinca u 13h.


Humanitarni božićni koncert zbora "Lege Artis"

Vrijeme: 16.12.2015.

Mjesto: Crkva sv. Mirka, Šestine

 

 

Članice ženskog vokalnog sastava Rezonanca po treći put zaredom imale su čast nastupiti kao gošće na Humanitarnom božićnom koncertu naših sada već prijatelja, Pjevačkog zbora studenata Medicinskog fakulteta Lege artis.


Advent u Zagrebu

Vrijeme: 14.12.2015.

Mjesto: Trg bana Josipa Jelačića

 

 

Rezonanca je ponovno imala čast nastupiti na Trgu bana Josipa Jelačića povodom Adventa u Zagrebu te prigodnim božićnim repertoarom razveselila posjetitelje ovogodišnjega advetskog programa.

 


Svečana sjednica Fakultetskog vijeća

Vrijeme: 11.11.2015.

Mjesto: FER, Auditorium Maximum

 

 

I ove godine, Rezonanca je svojim nastupom uveličala svečanu sjednicu Fakultetskog vijeća, održanu 11.11.2015. godine. Na istoj su dodijeljene Zlatne diplome u povodu 50. obljetnice diplomiranja na Elektrotehničkom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu, Nagrada "Josip Lončar" u rangu Priznanja, Nagrada za "Najbolji studentski računalni program FER-a" i Nagrada "Željka Matutinović-Sunčica".


Proslava 90 godina Zavoda za elektrostrojarstvo i automatizaciju

Vrijeme: 16.10.2015.

Mjesto: FER, D2

 

 

Ženski vokalni sastav svoju je novu radnu i koncertnu sezonu otvorio nastupom na prestižnoj proslavi 90 godina djelovanja Zavoda za elektrostrojarstvo i automatizaciju, koja je u prostoru dvorane D2 okupila brojne cijenjene profesore i inženjere.


Smotra glazbenih amatera Grada Zagreba

Vrijeme: 23.5.2015.

Mjesto: Dom kulture Prečko

 

 

Ženski vokalni sastav Rezonanca po prvi je puta ove godine sudjelovao na Smotri glazbenih amatera Grada Zagreba održanoj u Domu kulture Prečko. Riječ je revijalnom susretu vokalnih sastava i zborova, ujedno popraćenom stručnom kritikom koja nas je iznimno obradovala i potvrdila vrijednost uloženoga truda, a iz koje izdvajamo:

"Uživali smo u njihovim interpretacijama koje su bile intonativno čiste, skladne i dirljive."


Festa Choralis Zagrabiensis 2015.

Vrijeme: 22.5.2014.

Mjesto: Hrvatski glazbeni zavod

 

photo by: Maja Filaković

 

Već treći puta za redom, Rezonanca je s posebnim zadovoljstvom i ponosom sudjelovala na Smotri zborova Festa Choralis Zagrabiensis, događaju na kojemu se u najboljem svjetlu predstavljaju svi glazbeni ansambli Sveučilišta u Zagrebu. Ovogodišnjim nastupom, Rezonanca se ponovno istaknula zanimljivim repertoarom prepunim emocije i pozitivne energije. 

 


IEEE CESYP kongres

Vrijeme: 8.5.2015.

Mjesto: FER, D1

 

 

Ženski vokalni sastav Rezonanca svojim nastupom obogatio je program svečanosti kongresa studenata iz središnje Europe pod nazivom Central European Student and Young Professionals Congress - CEuSYP. Kongres je okupio preko 100 studenata iz cijele Europe s ciljem prikupljanja novih znanja i širenja informacija vezanih za tehnologiju i znanost. 

 


Gostovanje - EESTEC LC Sarajevo

Vrijeme: 2.5.2015.

Mjesto: Gradska vijećnica Sarajevo

 

 

Ženski vokalni sastav Rezonanca po prvi je puta gostovao u inozemstvu. Naime, u suradnji sa sarajevskim ogrankom studentske organizacije EESTEC, organizirale smo gostovanje u susjednoj nam zemlji. Samim time, ponosno smo predstavile Fakultet elektrotehnike i računarstva nastupom u prekrasnoj sarajevskoj Gradskoj vijećnici.


Festival slastica Slatki gušti

Vrijeme: 12.4.2015.

Mjesto: Park Zrinjevac

 

photo by: Maja Filaković

 

Program sada već tradicionalnog festivala slastica Slatki gušti koji se održava svake godine na Zrinjevcu, ove je godine upotpunio i ženski vokalni sastav Rezonanca.


SINE 2015.

Vrijeme: 20.3.2015.

Mjesto: Hotel Panorama

 

photo by: Maja Filaković

 

Već treću godinu zaredom Rezonanca je svojim nastupom obogatila kreativni dio Simpozija industrijske elektronike te okupljene bivše i sadašnje studente, kao i profesore i suradnike, upoznala s novim ovogodišnjim glazbenim programom.


Završna ceremonija dodjela nagrada Zlatni indeks

Vrijeme: 20.3.2015.

Mjesto: Hrvatski državni arhiv

 

 

Na svečanoj ceremoniji, u organizaciji studentske udruge eSTUDENT, održanoj 20. ožujka 2015. u Hrvatskome državnom arhivu dodijeljene su nagrade Zlatni indeks 2014 poduzećima koja su najviše pridonijela studentskoj zajednici u 2014. godini. Rezonanca je ove godine imala iznimnu čast svojim nastupom obilježiti ovu svečanu prigodu. 


Kick off večera Cadcam grupe

Vrijeme: 23.1.2015.

Mjesto: Bowling centar Klub 300

 

 

Prezentaciju marljivog rada, a ujedno i prvi nastup u 2015. godini, Rezonanca može zahvaliti godišnjoj kick off večeri tvrtke Cadcam grupa, vodećega distributora ECAD, MCAD i PLM softvera u regiji.