Božić na FER-u 2012.

Vrijeme: 21.12.2012.

Mjesto: FER, Auditorium Maximum

 

 

Vodeći se divnim iskustvom s prošlogodišnjeg Božićnog druženja, nastupile smo i ove godine, ali bogatije za novu članicu Mirelu. Uz tradicionalne hrvatske pjesme predvođene profesorom Brankom Somekom, otpjevale smo i Mehki snežek, Joy to the world te Drummer boy, a posebne pohvale dobile smo za pjesmu Prvi snijeg koja je u izvornoj verziji u izvedbi jazz dive Gabi Novak.


Svečana večera hrvatske sekcije IEEE

Vrijeme: 29.11.2012.

Mjesto: Hotel International 

 

 

Krajem studenog 2012. godine uveličale smo glazbeni dio programa sedme svečane večere hrvatske sekcije IEEE s dodjelom nagrada, održane u zagrebačkome hotelu International.


Smotra Sveučilišta u Zagrebu

Vrijeme: 16.11.2012.

Mjesto: Studentski Centar

 

 

Kako bismo stale na kraj neprolaznoj enigmatici na temu ''Ima li cura na FER-u?'', odlučile smo nastupiti na Smotri Sveučilišta u Zagrebu, održanoj u šatoru prostora zagrebačkoga SC-a, i pokazale da zbilja ima nade za sve buduće brucoše. Ovoga puta dogovorile smo suradnju s kolegom Matom Jerkovićem koji nas je pratio na gitari u aranžmanu pjesme I follow rivers.


EESTEC - svečana večera

Vrijeme: 24.5.2012.

Mjesto: VIP restoran

 

 

Nastupile smo na svečanoj večeri za organizatore i sponzore stručne radionice "Risky Business'' u organizaciji studentske udruge EESTEC i Fakulteta elektrotehnike i računarstva.