FER TZK

Ukupno ostvareno bodova: 0

Za sve informacije i primjedbe oko evidencije bodova kontaktirajte isključivo nastavnika kolegija.

LACROSSE – UVODNI TRENING

Drage studentice i dragi studenti!

Pozivamo vas da nam se pridružite na uvodnom treningu lacrossea za sve početnike. Redoviti dolasci na lacrosse treninge , priznati će vam se pod regularno ispunjenje obveza prema predmetu TZK u ovome semestru.

Za sve koji ne znaju što je lacrosse, radi se o starom sportu američkih starosjedilaca koji je ove godine postao i olimpijski sport te ćemo ga gledati na OI u Los Angelesu 2028. godine. Kako izgleda sport možete vidjeti kroz kratku kompilaciju nastupa hrvatske muške reprezentacije na kvalifikacijama za SP. Prošle godine smo zabilježili i prvi nastup ženske reprezentacije na turniru u Pragu. Bitno je napomenuti da postoji razlika između muške i ženske verzije lacrossea, a kod nas možete trenirati obje verzije.

Ako ste zainteresirani za sport, uvodni trening se održava za sve zainteresirane studentice i studente u četvrtak 14.3. u 21 h. Trening će se održati na igralištu NK NUR (Ulica Frana Krste Frankopana 4, Folnegovićevo Naselje) u trajanju od 1 sat i 30 minuta. Oprema za lacrosse će biti osigurana od strane Hrvatskog lacrosse saveza te je stoga potrebno samo doći u odjeći za trening. Ako planirate doći na trening, molimo vas da se prijavite putem obrasca kako bismo mogli osigurati dovoljan broj opreme za trening. Sudjelovanje u početničkim treninzima je besplatno.

Za sve dodatne informacije, možete nas kontaktirati putem maila: hrvatski.lacrosse@gmail.com

Matija Roglić

Autor: Nera Žigić
Popis obavijesti