FER TZK

Ukupno ostvareno bodova: 0

Za sve informacije i primjedbe oko evidencije bodova kontaktirajte isključivo nastavnika kolegija.

Obavijesti

Upisan je pad predmeta onima koji nisu ispunili obveze predmeta u ovom semestru. Također je upisan prolaz predmeta iz prošlog semestra onima koji su se dogovorili za odradu, ali radi epidemiološke situacije nisu imali priliku to odraditi pod uvjetom da su redovno ispunjavali ankete u ovom semestru.

Molim da provjerite status predmeta. Prve konzultacije su sutra, 16. lipnja, od 11-12.30 sati u SD Martinovka.

Sljedeće konzultacije su u rujnu s prethodnom obaviješću o terminima istih.

Autor: Nera Žigić

Kao i uvijek do sada, pri završetku nastave svakog semestra svima se automatski upisuje prolaz predmeta, što ne znači da ste svi i zadovoljili prolaz.

Odlučeno je da vam postavimo još samo jednu anketu, a ne dvije kako smo planirali. Naime, velika većina vas je bila zaista aktivna i redovna u ispunjavanju anketa i ovim putem vam se zahvaljujem jer smo time dobili dosta korisnih informacija.

Molim vas da ispunite posljednju anketu, a posebice oni koji nisu sigurni zadovoljavaju li svojim bodovima prolaz predmeta.

Prolaz predmeta

Odlučeno je da će se za prolaz tolerirati i manji broj bodova dobivenih kroz ankete uspoređujući ih s bodovima u prošlom semestru. Oni koji nisu bili aktivni kroz ovaj semestar, a nemaju prolaz predmeta ni u prošlom semestru, neće im biti upisan prolaz nijednog semestra, odnosno predmeta TZK. Na vrijeme ćete putem obavijesti na stranici predmeta biti obaviješteni kada promjene u ISVU sustavu budu promijenjene.

Molim da mi se oni kojima će biti poništen prolaz predmeta jave za dogovor oko nadoknade u rujnu prije početka nastave.

Nera Žigić, prof.

Autor: Nera Žigić

Na stranici predmeta TZK1   https://www.fer.unizg.hr/predmet/tzk1/vjezbe nalaze se kratki videozapisi s prijedlogom treninga koje možete izvoditi u sigurnosti vašeg doma. Tokom nekog vremena postaviti će se više primjera treninga za određenu mišićnu skupinu ili cijelo tijelo. Ako niste u samoizolaciji, iskoristite dok je još prilika, lijepo vrijeme za kretanje i boravak u prirodi.

Autor: Nera Žigić

Termini sljemenskih tura u ljetnom semestru:

07.03.

14.03.

21.03.

28.03.

04.04.

18.04.

16.05.

Vrijeme i mjesto polaska je u 9 sati kod početka Bikčevićeve staze (parkiralište Bliznec na početku sljemenske ceste) koja vodi do Puntijarke (planinarski dom Ivan Pačkovski).

Autor: Nera Žigić