FER TZK

Ukupno ostvareno bodova: 0

Za sve informacije i primjedbe oko evidencije bodova kontaktirajte isključivo nastavnika kolegija.

Obavijesti

Sljemenska tura planirana za subotu, 25.01., ipak se odgađa radi loših uvjeta na stazi.

Oni koji su računali na ovu turu, moći će je nadoknaditi u sljedećem semestru.

Autor: Nera Žigić

Termini sljemenskih tura u zimskom semestru:

12.10.

26.10.

09.11.

16.11.

07.12.

14.12.

11.01.

18.01.

25.01.

Vrijeme i mjesto polaska je u 9 sati kod početka Bikčevićeve staze (parkiralište Bliznec na početku sljemenske ceste) koja vodi do Puntijarke (planinarski dom Ivan Pačkovski).

Autor: Nera Žigić

Potvrde s brojem dolazaka na treninge udruge Subos treba dostaviti što prije. Potvrdu možete gurnuti ispod vrata mojeg kabineta.

Nera Žigić, prof.

Autor: Nera Žigić

Dana 14.12.2019. godine, održana je treća po redu FERgometrijada. Radi se o natjecanju na veslačkim simulatorima (ergometrima) organiziranom od strane studenata, članova Veslačke sekcije FER-a, u suradnji s Fakultetom.

 

Odaziv je, kako natjecatelja, tako i navijača, bio najveći dosad. Natjecalo se preko 170 sadašnjih i bivših studenata Sveučilišta u Zagrebu. Studenti i studentice FER-a okupili su se u 5 ekipa, 3 muške i 2 ženske. Naše su studentice među 18 ekipa doveslale do 10. i 15. mjesta, dok je prva muška ekipa bila iznimno uspješna i osvojila zlato. U ekipi su veslali: Fabio Ipsa, Luka Mandić, Jakov Bjelić i Nikola Rakić. Preostale su muške ekipe završile na 5. i 8. mjestu.

 

Zahvaljujemo svima koji su sudjelovali na natjecanju ili došli podržati naše veslače. Iznimno smo ponosni na rezultate te se već radujemo FERgometrijadi 2020.!

Čestitamo svim natjecateljima na postignutom uspjehu!

Autor: Nera Žigić