FER TZK

Ukupno ostvareno bodova: 0

Za sve informacije i primjedbe oko evidencije bodova kontaktirajte isključivo nastavnika kolegija.

Obavijesti

Termini sljemenskih tura u zimskom semestru:

12.10.

26.10.

09.11.

16.11.

07.12.

14.12.

10.01.

17.01.

24.01.

Vrijeme i mjesto polaska je u 9 sati kod početka Bikčevićeve staze (parkiralište Bliznec na početku sljemenske ceste) koja vodi do Puntijarke (planinarski dom Ivan Pačkovski).

Autor: Nera Žigić

Pješačka tura po Maksimiru kreće od idućeg tjedna, srijeda 09.listopada.

Tura se održava svake srijede ujutro, u 9.30 sati ispred glavnog ulaza u park Maksimir. Potrebno je doći par minuta ranije.

 

Autor: Nera Žigić

Molim zainteresirane studente i studentice za navedene sekcije da se što prije jave na mail nera.zigic@fer.hr . U slučaju premalog broja zainteresiranih sekcija se neće održavati.

BOWLING

BowlingClub, Ulica Florijana Andrašeca 14,10 000 Zagreb

Termini:

  • Utorak od 15 do 16
  • Srijeda od 13 do 14 sati

U jednom terminu može biti najmanje 6, a najviše 16 studenta.

Cijena participacije je 250,00 kuna za cijeli semestar.

Program vodi Mirko Slavica-Klarić, profesor kineziologije.

SQUASH

SQUASHtower, Zavrtnica 17, 10 000 Zagreb

Termini:

  • Ponedjeljak od 15 do 16 sati
  • Srijeda od 15 do 16 sati

U jednom terminu može biti najmanje 4, a najviše 12 studenta.

  • Cijena participacije je 350,00 kuna za cijeli semestar.
  • Program vodi Filip Bilić, profesor kineziologije.

 

Autor: Nera Žigić

Košarkaški selecijski trening za studente održati će se u ponedjeljak, 14.10. u 19 sati. Za sve dodatne informacije javite se voditelju na mail andrej.ceraj@fer.hr .

Autor: Nera Žigić

Rukometni selecijski trening za studente i studentice održat će se 11.listopada u 21 sat. Ako niste u mogućnosti doći na trening, javite se voditelju na mail filip.jaksic@fer.hr .

Autor: Nera Žigić

Poštovane studentice i studenti,

obavještavamo vas da će se u srijedu 9.10. u 12:00h te u petak 11.10. u 17:00h održati upis u odbojkašku sekciju FER-a. Zbog ograničenog broja članova morat ćete pokazati svoje odbojkaške vještine kako biste prošli prijemni ispit. Ako niste u mogućnosti doći u vrijeme gore navedenih termina, nažalost se nećete moći upisati u odbojkašku sekciju. Studenti koji su prošle akademske godine pohađali sekciju također će i ove godine morati pristupiti selekcijskom treningu. Molimo vas da ponesete sportsku opremu.

Ako imate bilo kakvih pitanja dođite u navedene termine ili se javite na mail katarina.peric@fer.hr ili stjepan.andricevic@fer.hr .

Autor: Nera Žigić

"FER esport traži nove članove! Mi smo mjesto gdje možes saznati kako predstavljati FER na sveučilišnoj esport ligi ili na STEM gamesu, ali i mjesto gdje možeš upoznati druge FERovce s kojima možeš bacit koji game ili prokomentirati novosti iz gaming svijeta.
Za više detalja u vezi sekcije, joinaj naš discord: https://discord.gg/GG6dEkr "

Voditelj Nicky Pranjić

 

Autor: Nera Žigić

Selekcijski trening košarke za studentice održat će se u petak, 11.10. u 16.30 sati. U slučaju da vam ne odgovara termin možete se javiti voditeljici na mail sara.zorcic@fer.hr

Autor: Nera Žigić

Prvi trening veslačke sekcije za zainteresirane studente i studentice biti će održan 10. listopada u 17 sati.

Autor: Nera Žigić

Futsal M

Pozivaju se svi zainteresirani studenti na selekciju u petak, 4.10., u 20h te tjedan dana kasnije, 11.10., u istom terminu. Obavezan je dolazak oba puta.

 

Futsal Ž

Pozivaju se zainteresirane studentice na treninge ženske futsal sekcije koji će se održavati svaki četvrtak s početkom u 14h.

 

 

Autor: Nera Žigić

UPISI U POWERLIFTING SEKCIJU

Na FER-u djeluje powerlifting sekcija. Sekcija se održava tri puta tjedno, ponedjeljkom, četvrtkom i subotom od 13.30-15.30. Potrebno je biti na svim treninzima. Treninzi se održavaju u teretani u Martinovci. Trenutno nas je 10 i ja kao voditelj. U sekciju će biti primljeno još tri, eventualno četiri člana, glavni razlog toga je nedostatak dovoljno opreme (imamo samo 4 šipke i 650 kila utega). Molio bih sve zainteresirane da se javi meni u inbox (Josip Torić) te ću nakon razgovora sa svima odabrati ljude za sekciju. Pri javljanju molio bih da navedete prethodno iskustvo u treningu, trenutne rekorde u čučnju, benču i deadliftu i koliko kila imate trenutno. 

 

UPISI U ŠAHOVSKU SEKCIJU

Prijave za šah su iduću srijedu 9.10. od 12-14 u A-111. Kako je broj mjesta ograničen na 50, bit će organizirane prijemne partije. Ja i ostali pripadnici šahovske ekipe FER-a koji predstavljamo faks u šahu ćemo biti tamo. Za ulaz u sekciju je potrebno odigrati partiju s nekim od nas (tempo 3+0). Nije nas potrebno dobiti da bi ste upali u sekciju, ali ako dobijete ili remizirate s nekim od nas garantiram vam upad u sekciju. Posebno pozivam djevojke da dođu u što većem broju, lani je bilo preko 50% djevojaka u sekciji, ženska šahovska ekipa FER-a postoji te su prošle godine bile viceprvakinje sveučilišta. Lani je bilo oko 100 prijavljenih, pa bi preporučio da dođete što ranije u A-111 da se smanji gužva. Isto tako ako netko ima nacionalni ili FIDE rejting (u prijevodu već igra šah za neki klub ili slično) veći od 2000, neka mi se samo javi u inbox na fejsu (Josip Torić), taj je automatski u sekciji.

Voditelj Josip Torić

 

Autor: Nera Žigić