Programi

Nastava Tjelesne i zdravstvene kulture na Fakultetu elektrotehnike i računarstva se dijeli na osnovne i izborne programe. Pod osnovne programe spadaju sve aktivnosti koje se izvode u terminu redovite nastave fakulteta.

Izborni programi su u izvannastavnom terminu, a odnosi se na ekipne sportove, pješačke ture, sportske sadržaje studentskih udruga i sportske aktivnosti u suradnji sa drugim fakultetima (horizontalna mobilnost).

Od aktivnosti iz osnovnog programa (termin nastave) možete se opredijeliti za sljedeće:  badminton (po mogućnosti imati vlastiti reket), boks, bodyweight trening/kružni trening, košarka, mali nogomet i teretana.

Od izbornih programa (neki su izvan termina nastave) možete birati između sekcija košarke, rukometa, odbojke, futsala, veslanja, krosa, powerlifting-a, šaha i go sekcije te e-sporta.

U ljetnom semestru okuplja se ekipa za nogomet (veliki) i vaterpolo.

Od studentskih udruga izdvajamo Klub studenata elektrotehnike KSET, koji od sportskih aktivnosti nudi biciklističku sekciju i planinarsku sekciju.

Za detaljan raspored aktivnosti u pogledati pod  Satnica

Također, kao nastavnici TZK podupiremo razvoj manje poznatih sportova ili novih sportova te se redovne nastave možete osloboditi priključenjem u lacrosse klub ili probati novi sport bjot. Više o njima potražit ćete pod obavijesti koje objavljujemo početkom semestra.