FER TZK

Ukupno ostvareno bodova: 0

Za sve informacije i primjedbe oko evidencije bodova kontaktirajte isključivo nastavnika kolegija.

Pozivamo sve studente i studentice u biciklističku sekciju KSET-a!

Ako tražite aktivan i zabavan način za položiti tjelesnu i zdravstvenu kulturu na otvorenom (pritom uglavnom sjedeći), ova sekcija je pravo mjesto za vas. Vožnje se održavaju i do nekoliko puta tjedno i prilagođene su vašim željama i sposobnostima. Sve su vožnje uvijek u opuštenoj atmosferi, budući da ih organiziraju sami studenti - volonteri bike sekcije, kojima i sami možete postati.  

Uz vožnje također održavamo brojne popravljaonice bicikala (na kojima možete uvijek naučiti nešto novo ili kome svojim znanjem uljepšati dan) te natjecanja na trenažerima i slično.

Kao član biciklističke sekcije, postajete i članom KSET-a, kultnog kluba studenata elektrotehnike s preko 40 godina povijesti. Članstvo u KSET-u sa sobom donosi brojne mogućnosti kao što su: volontiranje na koncertima, brucošijadama i brojnim drugim eventima; druženje s ljudima sličnih interesa; izlete, kampiranja i putovanja te gomilu dobrih doživljaja. Volontiranje u KSET-u mnogi kasnije spominju kao jedno od najvećih i najboljih iskustava u životu.

Nakon ove najave, što čekate?

Za sve dodatne informacije javite nam se na naš facebook ili instagram profil:  https://www.facebook.com/bicikl.kset

 https://www.instagram.com/bike.kset/

ili na profile kluba:

 https://www.instagram.com/klubkset/

 https://www.facebook.com/KSETZg

Voditelj sekcije Josip Budimir, josip.budimir@kset.org

Autor: Nera Žigić
Popis obavijesti