Rekordan broj posjetitelja na Danu...

U subotu, 26. studenoga 2022., otvorili smo svoja vrata posjetiteljima svih dobnih skupina i na hodnicima FER-a upoznali ih s našim projektima, izumima, područjima istraživanja i studentskim radovima.

Uz prezentaciju FER-a i naših studijskih programa, svi zainteresirani mogli su posjetiti laboratorije, sudjelovati u zanimljivim pokusima, isprobati razne matematičke trikove te se upoznati s nizom izuma i tehnologija iz područja elektrotehnike, informacijske i komunikacijske tehnologije te računarstva, a koje su osmislili i razvili naši djelatnici i studenti. Organizirali smo i pub kviz u KSET-u te esports League of Legends turnir, a najuspješniji sudionici osvojili su korisne FER nagrade.

Veseli nas što smo zanimljivim i raznovrsnim programom ove godine privukli rekordan broj posjetitelja – njih više od 5000!

Dan otvorenih vrata namijenjen je ponajprije maturantima pred kojima se nalazi važna životna odluka, izbor fakulteta na kojemu će studirati. Stoga je ovogodišnji moto Dana otvorenih vrata bio ’’DOĐI, VIDI, OSTANI’’. Maturanti su mogli iskoristiti ovaj dan i iskusiti kako je to biti znanstvenik, doznati čime se naši studenti i profesori bave te upoznati ljude s kojima mogu podijeliti svoju strast prema tehnologiji i inovacijama.

Zahvaljujemo svim djelatnicima i studentima koji su omogućili da ovogodišnji Dan otvorenih vrata bude ovoliko uspješan!

U FER-ovoj galeriji pogledajte fotografije s Dana otvorenih vrata 2022.

Autor: Petra Škaberna
Popis obavijesti